Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yılmaz, Sabır İmtihanı Meyvesini Verdi

Şefki Yılmaz
Rize'nin Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Ak Parti'li 4 kadın milletvekilinin Tbmm'ye başörütüsüyle gelmesine ilişkin, "Merve Kavakçıyla başlayan sabır imtihanı, meyvesini verdi.
01.11.2013 / 00:00


Yılmaz, yaptığı açıklamada, milletvekillerinin baÅŸörtüleri ile meclise girmelerinin "çok geç kalınmış bir karar" olduÄŸunu belirterek, "Allah'ın emrini yerine getirmekten daha doÄŸal bir özgürlük olabilir mi? Şımarmıyoruz. Åžükür namazı kılıyoruz" diye konuÅŸtu.



Milletvekillerini, bu hayırlı kararlarından dolayı tebrik ettiÄŸini ifade eden Yılmaz,  "Darısı diÄŸer kardeÅŸlerimizin, Chp'li milletvekili bayan kardeÅŸlerimizin başına. Hepsi bizim kardeÅŸimiz. Tbmm BaÅŸkan Vekili Meral AkÅŸener de bizim kardeÅŸimiz. Meral hanıma da baÅŸörtüsü yakışır. Kendisi eski milletvekili arkadaşım" ifadesini kullandı.



"Merve Kavakçı'yla baÅŸlayan bu sabır imtihanının Cenab-ı Hak bugün meyvesini verdi" diyen Yılmaz,  bununla kalınmaması gerektiÄŸini kaydetti.



Yılmaz, bu mücadeleyi verenlerin yolunun açılmasını dilediklerini anlatarak, "Özellikle Merve Kavakçı kardeÅŸimizin kovulduÄŸu yere dönmesini, döndürülmesini iktidardan bekliyoruz" dedi.



"Bugünkü tabloyu görünce, 'mücadelelerime deÄŸdi' diyorum"



Yılmaz, o günkü çile, sıkıntı ve mücadeleleri ile tebliÄŸ ve davet programını büyük bir ibadet aÅŸkıyla yaptıklarını anlatarak, bundan hiç piÅŸmanlık duymadığını kaydetti.



Vatan, aile ve dost hasreti çektiklerini dile getiren Yılmaz, "Bir çiftçi meyvesini kıskanmaz. Çile çeker, meyvesi olduÄŸu zaman 'oh be bu çilelere deÄŸdi' der. Kız kardeÅŸlerimizin gasp edilen hakları elhamdülillah iade edildi. Meclisteki ÅŸu tabloyu gördükten sonra, 'geçmiÅŸ yıllarımdaki mücadelelerime deÄŸdi' diyorum. Kıskanmıyorum, gıpta ediyorum" diye konuÅŸtu.



"CHP, halktan çekindiÄŸi için tepki göstermedi"



Yılmaz, seçimlerin olmaması durumunda Chp'nin, Merve Kavakçı'ya gösterilen tepkinin aynısını 4 milletvekili için göstereceÄŸini belirterek, Chp'nin halktan çekindiÄŸi için mecliste ciddi bir protesto eylemi yapmadığını savundu.



TBMM'de, insan hak ve özgürlüklerinin önündeki bir halkanın daha kırıldığını ancak bunun yeterli olmadığını vurgulayan Yılmaz, daha birçok hak ve özgürlüÄŸün hala kısıtlı olduÄŸunu söyledi.

Bu yazi toplam 3712 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler