Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Muhtarlar Dernek Seçimi Analizi

CEMALETTÄ°N SAK
Omurgalı görünüp te Omurgasız olanlar
31.10.2016 / 00:00


30.10.2016 Pazar günü , 87 üyeden , 84 ünün katıldığı , üyelerden  4 geçersiz oy kullanıldığı Muhtarlar Dernek Seçiminde üç aday ile performans gösteren Muhtarlarımız demokratik bir ÅŸekilde yarıştılar.



Seçimi Mustafa ErbaÅŸ yine kazandı.Yine dememdeki amaç seçime 45 imza toplayarak gittik.Yüzde 51 kiÅŸiye sorarak seçim istedik ve olaganüstü seçim kararı aldırttık.



Bir araya gelemeyen , toplantılarda konuÅŸmasını beceremeyen bazı delegeler verdikleri imzalara sahip çıkmayarak kazanılmış olan seçimi kaybettirmiÅŸtir.



Biz 30 oy alarak dik duruÅŸumuzu bozmadık.Yine beraberiz.Ama o her listeye girenler , renk vermeyenler , herkese seninleyim imajı verenler  , yolunuz açık olsun.



Birde seçimiz öbür yüzü ki burada siyasetçisinden oda baÅŸkanlarına kadar herkes seçimde ''Sizi detekliyoruz aman ha ErbaÅŸ' devirmelisiniz'' derken yalan olduÄŸunu gördük.Dik durulmadığını , bu kesimlerin birbirinden korktuÄŸunu gördüm.Sorsan etik deÄŸilmiÅŸ taraf olmak..''



Bizlerden taraf olmayı isterken kendi adıma konuÅŸuyorum.Kime  ne söz vermiÅŸsem gelenlere söylemiÅŸimdir.DesteÄŸim senin veya ÅŸuna söz verdim gibi.



Dürüst ve ÅŸeffaf olmak bu kadar kolayken saklanmak öyle veya böyle görünmek neden...?



Söz verip tutmayanlar , kazanılmış bir seçimi kaybetmeye sebep olanlar , yapmanız gereken belli..



Yirmi yıllık bir dernek baÅŸkanını deviremedik.Ä°nÅŸallah bir daha ki seçime kadar yönetimi uyumaz Rize ve Muhtarlarına yakışanı yapar.Bunlar benim temennimdir.GöreceÄŸiz bundan önce gerçi yine gördük ya.Kaybeden Rize oluyor.Kaybeden halk oluyor.Kaybeden Türkiye oluyor.



Åžimdi ne alakası var diyeceksiniz..Åžimdiki baÅŸkan ve yönetiminin bilmediÄŸi o kadar güçlü bir yer ki o Dernek..126 merkez Muhtarın baÄŸlı bulunduÄŸu bir Dernek.O makam bir dakika bile boÅŸ bırakılmayacak kadar deÄŸerli..



O makam iktidar partisinin il baÅŸkanından , Validen , Belediye BaÅŸkanından ,  Vekilden daha üstün ve saygın bir yer.Sen halkın ta kendisisin.Hizmetin en uç noktasısın.Sen sofrasında aşı olmayanın umudusun....



O makam yatmaya gelmez.O makama her gün kurumlar sıraya girmeli.Girmeli ki biz halka birinci ağızdan daha nasıl faydalı olabiliriz hesapları yapılmalı.



Ä°ÅŸte bunlar yapıldığı dönem Ülkemizin uçtuÄŸu bir dönem olacaktır.



Saygılarımla..

Bu yazi toplam 2363 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler