Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Neyi Alıp Veremiyoruz Neyi Paylaşamıyoruz

CEMALETTÄ°N SAK
Üçgünlük Dünyada sanki çivi çakacaz
21.11.2016 / 00:00


Bu sabah gün muhteÅŸem.Kış olmasına raÄŸmen sıcak yaz ayını aratmayacak derecede. Ä°ÅŸ yerimde haber turuna çıktım.



EÅŸini kesenler , silah ile vuranlar , intiharlar , savaÅŸlar , dinsel düÅŸmanlıklar uzadı gitti.Sordum kendime ki biz neyi paylaÅŸamıyoruz ?



Sizde sakince biraz düÅŸünün biz ne için geldik dünyaya ve sonumuz ne olacak?



Ticarette hırs yapıyor kazandıkça kazanmak istiyoruz , Arabamız var bir araç daha alıyoruz  , Ev var bitane daha.Var varken yine yine almaya devam ediyoruz.



Etrafımızda çekemezlilik had safhada , Senin var benim niye yok hadi bakalım saldır.Hiç uÄŸruna öldürülen bunca masum insanlar..Hepsi ne için.



Dünya devletleti birbirine saldırıyor.Ä°nsan insanı hitmotize ederek kandırarak ilaçla uyutarak para kazancı elde ediyorlar.yine para için insan insanın organlarını çalıyorlar.Bir can için baÅŸka can'lara kıyıyorlar.



Toplumumuz ülkemizde ötekileÅŸtirildi.Sen ÅŸu partiden ben ÅŸu partiden.Sen bendensin al sana iÅŸ , Sen bizim ırktansın haydi daÄŸa çık.



Bu zihniyet bize yanlış etti havaya uçur.



Oysaki bu düzenin karşısında öyle bir yaÅŸam var ki!



Ölümün olmadığı , Hüzme yer olamdığı bir yaÅŸam.



Ä°SLAM:



DoÄŸru yerlerden kaynaklardan öÄŸrenildiÄŸinde yaÅŸam netleÅŸiyor.Dert sıkıntıyla karşılaÅŸmıyorsun.Sadece iman ve itaat..



Gidilecek yer dünya seninde olsa 2 metre kare kara toprak.

Etiketler: kara toprak
Bu yazi toplam 1913 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler