Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de 24 Kasım Etkinlikleri

Rize'de 24 Kasım Etkinlikleri
24 Kasım Öğretmenler Günü, Rize'de düzenlenen etkinlikle kutlandı.
24.11.2011 / 15:49


Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından tören, Rize Ä°smail Kahraman kültür Merkezinde devam etti.



Buradaki törene Rize Valisi Seyfullah HacımüftüoÄŸlu, Ä°l Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Osman Karavin, Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Baki KesicioÄŸlu ile öÄŸretmenler, öÄŸrenciler ve davetliler katıldı.



Vali HacımüftüoÄŸlu, burada yaptığı konuÅŸmada, öÄŸretmenliÄŸin sadece profesyonel anlamda yapılan bir iÅŸ olmadığını, hayatın her alanının bir anlamda öÄŸretmenlik olduÄŸunu söyledi.



Ä°nsanın hayata ilk adım attığında ilk öÄŸretmenini annesi olduÄŸunu ifade eden HacımüftüoÄŸlu, insanın yaÅŸantısı boyunca yaptığı iÅŸlerde kendisine bir ÅŸey öÄŸretenin, bir anlamda insanın öÄŸretmeni olduÄŸunu kaydetti.



Ä°nsanın beÅŸikten mezara kadar hem öÄŸrendiÄŸini, hem de öÄŸrettiÄŸini belirten HacımüftüoÄŸlu, "Ancak elbette ki öÄŸretmenlerin insan hayatında çok önemli yeri vardır. Bu deÄŸeri de birkaç söz ile ifade etmek mümkün deÄŸildir" dedi.



Ä°l Milli EÄŸitim müdürü KesicioÄŸlu ise, Rize'de 12 anaokulu, 118 ilköÄŸretim okulu, 72 de orta öÄŸretim okulunda 70 bin öÄŸrenciye 4 bin 300 öÄŸretmen ile eÄŸitim verildiÄŸini kaydetti.



Törende bu yıl emekli olan öÄŸretmenlere Vali HacımüftüoÄŸlu plaket verdi.







Bu haber toplam 2412 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler