Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ç.Rize'den Beşiktaş'a Resmi Teklif

Ç.Rize'den Beşiktaş'a Resmi Teklif
Çaykur Rizespor, Beşiktaşlı oyuncuyu resmen istedi.
27.12.2011 / 08:57


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, forvet hattını rakipsiz hale getirmenin peÅŸinde. YeÅŸil Mavililer BeÅŸiktaÅŸ'tan Mehmet Akyüz'ü resmen istedi.



Çaykur Rizespor sezonun ilk yarısını 30 puanla bitirip lig’in en faza gol atan takımı olurken, forvet hattının uyumu bu baÅŸarısının en önemli etkenlerinden biri olarak öne çıktı. Bikoko, Jallow iki golcüsünün beraber gösterdiÄŸi performans lig’deki bir çok takımın boyun eÄŸmesini saÄŸladı. Ancak 90 dakika boyunca savaÅŸan savunmaları prese boÄŸan, sahada basmadık yer bırakmayan bu iki yıldıza raÄŸmen Hüseyin Kalpar golcü talebinden vazgeçmiyor. Hücum hattının Bank Asya 1. lig’de rakipsiz olmasını amaçlayan Kalpar, yönetime bu talebi bir kez daha iletti.



Son Ä°stenilen Ä°sim



Deneyimli hocanın Ä°lyas Çakmak’ı gönderme kararı almasından sonra istediÄŸi isim ise BeÅŸiktaÅŸ’tan Mehmet Akyüz olduÄŸu öÄŸrenildi. Geçen sezon Linyit’te baÅŸarılı bir sezon geçiren ve 14 gol atan Mehmet bu sezon başında BeÅŸiktaÅŸ’a transfer olmuÅŸtu.



Akyüz, Siyah-Beyazlı ekipte ilk yarıda sadece bir maçta forma giyerken A2 takımıyla oynadığı 3 maçta 3 gol attı. BeÅŸiktaÅŸ’ta yedek kalmakta sıkılan yetenekli forveti Rizespor istedi. BaÅŸkan Metin Kalkavan'ın, Yıldırım Demirören’i bizzat arayıp Akyüz'ü resmen istediÄŸi öÄŸrenildi. Bununla da gözler gelecek yanıta çevrildi.



Akyüz Sıcak Bakıyor
Bugünden itibaren 4 koldan transfer atağına kakacak olan YeÅŸil-Mavili takımın BeÅŸiktaÅŸ’tan istediÄŸi Mehmet Akyüz'ün teklife sıcak bakabileceÄŸi vurgulanıyor.



Rizespor’un almak istediÄŸi futbolcular arasında Orduspor’dan Müslüm Yelken’inde bulunduÄŸu öÄŸrenildi. Orduspor’un süper lige çıkmasında önemli rol oynayan isimlerden biri olan orta saha oyuncusu Müslüm için de görüÅŸmeler sürüyor. Hüseyin Kalpar’ın istediÄŸi isimlerin başında gelen Ramazan Sal için Bursaspor’un kararını bekleyen Rizespor, eski oyuncusu Fahri’nin durumunun da birkaç gün içinde netleÅŸmesi bekleniyor.



Haber:Günebakış










Etiketler: rizespor
Bu haber toplam 2450 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler