Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

5 Yıldızlı Rize Polisevi 2016'da Tamamlanacak

5 Yıldızlı Rize Polisevi 2016'da Tamamlanacak
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın il başkanlığı döneminde müjdesini verdiği ve 12 Milyon TL.'ye malocağını belirttiği 150 yataklı 5 yıldızlı otel niteliğindeki.
07.01.2012 / 09:49



Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın il baÅŸkanlığı döneminde müjdesini verdiÄŸi ve 12 Milyon TL.'ye malocağını belirttiÄŸi 150 yataklı 5 yıldızlı otel niteliÄŸindeki Rize Polis Evi inÅŸaatının 2016'da tamamlanacağı belirtildi.



Rize Ä°l Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'nin, yapımı devam eden Polis Evi inÅŸaatı çalışmalarını incelediÄŸi bildirildi.



Emniyet MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamada, Polisevi yapımı için yüklenici firmanın 3 AÄŸustos 2010 tarihinde inÅŸaat çalışmalarına baÅŸladığı belirtildi.



polisevi-insaati-rize-1.jpg



Açıklamada, ÅŸu ifadelere yer verildi: ''Polisevi inÅŸaatı zemin altı 3 kat ile zemin dahil toplam 6 kat olarak projelendirilmiÅŸ olup, inÅŸaatın teslim tarihi 2 Nisan 2016 olarak tespit edilmiÅŸtir. Emniyet Müdürümüz Hüseyin Yenice çalışmaları incelemiÅŸ, inÅŸaat yetkilisi firma ile yapmış olduÄŸu görüÅŸme sonrasında teÅŸkilatımıza ve Rize'ye bir an önce modern bir tesisin hizmete sunulması için bu tarihin çok daha öne alınması konusunda ortak görüÅŸ bildirilmiÅŸtir.''



polisevi-insaati-rize-2.jpg



rize-polisevi-maketi-1.jpg



rize-polisevi-maketi-2.jpg



rize-polisevi-maketi-3.jpg








Etiketler: rize polisevi
Bu haber toplam 3801 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler