Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Kendini 3'e Katladı Zirveden Koptu!

Rize Kendini 3'e Katladı Zirveden Koptu!
Bank Asya 1. Ligde galibiyet özlemini 7. haftaya taşıyan Çaykur Rizespor, ilk iki sırayla aradaki puan farkının açılmasını engelleyemiyor
24.01.2012 / 09:57



12. haftadaki 4-2'lik Karşıyaka deplasman galibiyetiyle yüzleri güldüren Çaykur Rizespor'a ne olduysa o maçtan sonra oldu ve YeÅŸil Mavililer ligde galibiyeti unuttu. 6 maçtır galibiyet yüzü göremeyen temsilcimiz bu dönemin ilk 4 haftasında 4 beraberlik elde ettikten sonra son iki haftada ise 3-0'a abone oldu.



RÄ°ZE KALESÄ° DÜÅžTÜ! SON 6 HAFTADA 3 GOL ATTIK 9 GOL YEDÄ°K



Bank Asya 1. Ligde son 6 karşılaÅŸmaya kadar ligin en çok gol atan takımı olan temsilcimiz son 6 karşılaÅŸmada ise sadece Giresunspor deplasmanında 1, Rize'deki Boluspor mücadesinde ise 2 gol atma baÅŸarısı gösterdi. 6 karşılaÅŸmada kaydettiÄŸi 3 gole karşılık kalesinde 9 gol gören YeÅŸil Mavililer böylece ligde ilk 10 takım arasında en çok golü kalesinde gören ekip oldu.



Birkaç hafta öncesine kadar puan farkıyla zirvede bulunan ve Süper Ligin en iddialı takımlarından olan Çaykur Rizespor, oynanan son 6 karşılaÅŸmadaki performansı ve kaybettiÄŸi puanların ardından ligde 5. sıraya geriledi. 30 puanda kalan temsilcimiz Lider Elazığspor'un 6 puan gerisinde kalırken ikinci sıradaki KasımpaÅŸaspor ile puan farkı ise 4'e yükseldi.



Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın kötüÅŸe dur demesi için takımda radikal kararlar alması ve bazı oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.



Ä°ÅžTE 18. HAFTANIN PUAN TABLOSU VE RÄ°ZESPOR'UN SIRALAMADAKÄ° YERÄ°



18.-hafta-puan-durumu.20120123231456.jpg








Etiketler: rizespor
Bu haber toplam 2397 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler