Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Canlı Bomba Parçalanarak Can Verdi

Canlı Bomba Parçalanarak Can Verdi
Canlı bomba olduğu ileri sürülen bir kadın, üzerindeki bombanın patlamasıyla parçalanarak can verdi.
10.02.2012 / 08:50


Olay, Akpınar Mahallesi Temel Sokak 27 numara karşısında saat 23.30 sıralarında gerçekleÅŸti. Ä°ddialara göre, mahalle sakinleri duydukları patlama sesiyle kendilerini dışarı attı. Ä°lk önce doÄŸalgaz patlaması olduÄŸunu sanan vatandaÅŸlar, yerde parçalanmış bir ceset olduÄŸunu gördü.



Adrese ulaÅŸan polis ekipleri, mahalleyi adeta ablukaya aldı. Emniyet ÅŸeridiyle sokağı kapatan polis, olay yerinde incelemelere baÅŸladı. Patlamanın meydana geldiÄŸi yerde Bomba Uzmanı ekipleri ile Olay Yeri Ä°nceleme Åžube MüdürlüÄŸü’ne baÄŸlı ekipler detaylı araÅŸtırma yaptı.



Görgü tanıkları da patlamada bir kadının parçalanarak öldüÄŸünü söyledi. VatandaÅŸlar, olay yerine motosikletli iki kiÅŸinin geldiÄŸini, kadının patlamada öldüÄŸünü, erkek ÅŸahsın ise olay yerinden kaçtığını belirtti. Polis, vatandaÅŸlardan aldığı bilgi doÄŸrultusunda yaralı olarak olay yerinden kaçtığı tahmin edilen kiÅŸinin yakalanması için çalışma baÅŸlattı.



Patlamada ölen ÅŸahsın olay yerindeki cesedinde yapılan inceleme tamamlandı. Ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay Yeri Ä°nceleme Åžube MüdürlüÄŸü'ne baÄŸlı ekipler cesedin kaldırılmasının ardından da incelemelerini sürdürdü.



Öte yandan patlama sırasında olay yerinde olduÄŸu ve yaralı olarak kaçtığı ileri sürülen kiÅŸinin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor. Polis ekipleri Ä°stanbul genelindeki hastaneleri didik didik arıyor.






Etiketler: canlı bomba
Bu haber toplam 2425 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler