Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türk Yıldızları Rize'de Nefesleri Kesti

Türk Yıldızları Rize'de Nefesleri Kesti
Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Akrobasi Timi Türk Yıldızları Rize’de nefes kesen bir gösteri düzenledi.
25.06.2012 / 12:27


6 ekipten oluÅŸan Türk Yıldızları’nın yarım saat süren gösterisini vatandaÅŸlar sahildeki kayalıkların üzerinden dikkatle izledi. VatandaÅŸlar gösteri sonrasında gururla izledikleri gösteriyle adeta büyülendiklerini belirterek programı düzenleyen Rize Belediyesi’ne teÅŸekkürlerini iletti. Erzurum’dan kalkış yapan akrobasi uçakları gösteri sonrası tekrar Erzurum'a hareket etti.





.



img_8867.jpg



img_8895.jpg





Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı ise yaptığı açıklamada, Rize'de en son 2004 yılında gösteri yapıldığını, bu yıl Solo Türk ve Türk Yıldızları ekiplerinin gösteri sunduÄŸunu söyleyerek gösteriyi yaklaşık 20 bin kiÅŸinin sahilden 80 bin kiÅŸinin ise evlerinden izlediklerini belirtti. Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının çok önemli iÅŸler yaptığını ifade eden Bakırcı, ''Gurur verici. Pilotlarımız son derece güzel iÅŸler yaptı. Türk Yıldızları göÄŸsümüzü kabarttı. Türk ordumuzla ve pilotlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Rizeliler unutulmaz bir gösteri izledi. Gösteriyi izlemek için sahile gelen vatandaÅŸlarımıza teÅŸekkür ediyorum'' dedi.



img_8879.20120623190237.jpg



Gösteri sonrasında Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Rize Garnizon Komutan Vekili Kd. Bnb. Osman Küçük ve Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı, Türk Yıldızları ekibi adına Türk Yıldızları Akrobasi Timi Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Subayı Binbaşı Bülent SavaÅŸ’a çeÅŸitli hediyeler sunarken Binbaşı Bülent SavaÅŸ ise Türk Yıldızları Akrobasi Timi’nin gösteri fotoÄŸraflarının yer aldığı tabloyu hediye etti.



tu.jpg



Nefes kesen gösteriyi buruk izlediÄŸini belirten vatandaÅŸlar ise, “Çok güzel bir gösteri oldu. Gurur duyduk. Ancak Suriye’de bir uçağımızın da düÅŸürülmüÅŸ olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Hükümetimizin ve Genel Kurmayımızın bu konuda gerekeni yapacağına emimiz” dediler.













img_9030.jpg



 







videoya tıklayın...1 ve 2


www.habergundogdu.com



Bu haber toplam 4793 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler