Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize Su Savaşlarının Hedefi Olacak

Rize Su Savaşlarının Hedefi Olacak
Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Oya Akgönenç, gelecekte Rize’nin ve çevresinin gelecekte ki su savaşlarının hedefi olacağını belirterek Rizelileri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
11.07.2012 / 15:52


Saadet Partisi Ä°ÅŸ TeÅŸkilatının davetlisi olarak Rize’ye gelen Saadet Partisi Genel BaÅŸkan Danışmanı Prof. Dr. Oya Akgönenç Rize’nin ArdeÅŸen ilçesinde düzenlediÄŸi basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve bölge halkını uyardı.



Rize ve Karadeniz bölgesinin sadece yer üstü zenginliklerinin olmadığını belirten Prof. Dr. Oya Akgönenç, “Rize’nin bilinmeyen bir çok yer altı zenginlikleri var. Ä°nanılmaz boyutlarda su zenginliÄŸi var. Bu zenginlik ileriki zamanlarda, özellikle de dünyanın daha sıcak ve kurak bir döneme geçtiÄŸi zamanlarda Rize büyük hedef olacak. Onun için bu konularda çok uyanık ve dikkatli olunması gerekiyor. Bu zenginliklerini elde edebilmek için her türlü oyunu yapabilecek insanlar var. Özellikle Karadeniz üzerinde büyük planlar var. Bölge halkının fevkalade uyanık olması gerekmektedir” dedi.







Etiketler:
Bu haber toplam 2149 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler