Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın acı kaybı...
22.08.2012 / 10:49


BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın teyzesi Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanı Adnan Er'in annesi Meliha Er (76) hayatını kaybetti. Yarın topraÄŸa verilecek Meliha Er'in cenaze törenine BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın da katılacağı belirtildi.



Rize'nin  Pazar Köyü'ndeki evinde bu sabaha karşı geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 76 yaşındaki 6 çocuk annesi Meliha Er'in cenazesi yarın (ÇarÅŸamba günü) Ä°kindi Namazına müteakiben 76 yaşında yaÅŸamını kaybeden Meliha Er, yarın merkezde bulunan Åžeyh Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Güneysu'ya baÄŸlı Aktepe Mahallesi'nde defnedilecek.



Meliha Er'in, hayatını kaybetmeden önce, bayram nedeniyle ziyaretlerde bulunmak amacıyla evinden çıkıp bir otomobile binmek istediÄŸi sırada fenalaÅŸtığı belirtildi.



Vefat eden Meliha Er, Ankara Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Recep Ali Er, Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Ali YaÅŸar Er, A Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er, Danıştay üyesi Ä°brahim Er, Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi Sosyal ve Kültür Ä°ÅŸler Dairesi BaÅŸkanı Adnan Er ve Fatih Sultan Er'in anneleriydi.



meliha-er.jpg



habergundogdu camiası olarak Sayın BaÅŸbakanımız ile SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanı Adnan Er ve Er Ailesine sabır ve baÅŸsaÄŸlığı dileklerimizle Merhume Meliha Er'e Allah (c.c.)den rahmet diliyoruz...






Bu haber toplam 2697 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler