Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Abdullah Avcı: Yapacak bir şey yok...

Abdullah Avcı: Yapacak bir şey yok...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Romanya karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
13.10.2012 / 13:29


Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 yenik ayrıldığımız Romanya karşılaÅŸmasının ardından soruları yanıtladı.



Çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirten Avcı, "Åžimdi oyunu deÄŸerlendirecek olursak bir gün evvel konuÅŸtuklarımız gibi zor bir oyun bizi bekliyordu. Oyun disiplinine sadık ve kompakt oynayan bir rakip vardı karşımızda." ÅŸeklinde konuÅŸtu.



KarşılaÅŸmada yenilen golü talihsizik olarak niteleyen Avcı; "Devre biterken golü yememiz ve ikinci yarıda hiç bir ÅŸey üretememiz sonucu açıklıyor. Yapacak bir ÅŸey yok, 3 gün sonraki maça odaklanmamız lazım." ifadelerini kullandı.



Grup liderliÄŸi hedefiyle çıkılan yolda, ÅŸu an itibariyel hedeften saptıklarını belirten Abdullah Avcı, "Planlarımız ÅŸuan itibariyle deÄŸiÅŸti. Macaristan maçını kazanıp, o maçtan sonra oluÅŸacak puan durumuna göre kendimize yeni bir hedef belirlememiz gerekiyor." ÅŸeklinde konuÅŸtu. Sabırlı bir oyun ortaya koymanın en önemli ÅŸey olduÄŸunu belirten Avcı; "Oyunun zor olacağını zaten biliyorduk. Böyle takımlara karşı oyunun başında gol bulmak önemli. Semih'in maçın başındaki kafası gol olsa daha farklı bir oyun izleyebilirdik. Golü bulamıyorsan da sabırlı ve disiplinli oynamak gerekiyor. Çok çok iyi bir takımla oynadık." ifadelerini kullandı.







Etiketler:
Bu haber toplam 1996 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler