Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Dedeman'dan 11.11.11 Bebeklerine Doğum Günü Partisi

Dedeman'dan 11.11.11 Bebeklerine Doğum Günü Partisi
Dedeman Oteller Zinciri aralarında Rize'nin de bulunduğu 11 farklı ilde 11.11.2011 tarihinde doğan bebekler için doğum günü partisi düzenledi.
14.11.2012 / 08:19


Dedeman Hotels & Resorts International, inanılmaz bir projeye imza atmanın yanında o projenin devamını getiriyor. Aralarında Rize ilinin de bulunduÄŸu 11 farklı ilde, 11.11.11 tarihinde doÄŸan belirlenen bebeklere nakit para yardımı ve özel hediyeler veren Dedeman Otelleri, bu bebeklerin 11 doÄŸum gününü aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte bir arada doÄŸum günü partisini birlikte kutlamalarını saÄŸlıyor. Dedeman Oteller Zinciri'nin bu uygulama içerisinde yer alan illerden Rize'deki ÅŸanslı bebek ise 11.11.11 tarihinde Rize Devlet Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açan Altan Kopuz'un kızı Esmanur bebek oldu. Esmanur bebek, Dedeman Rize'de düzenlenen doÄŸum günü partisiyle 1. yaÅŸgününü sevdikleriyle beraber kutladı.



Dedeman Hotels & Resorts International, geçtiÄŸimiz yıl 11.11.2011 tarihinde doÄŸan bebekler için özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış ve proje kapsamında, Dedeman Hotels & Resorts International’ın otellerinin bulunduÄŸu 11 farklı ilin belirlenen devlet hastanelerinde, saat 11:00’de dünyaya gözlerini açan bebekler özel imkanlara kavuÅŸmuÅŸtu.



Turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, geçtiÄŸimiz yıl yurt içinde Rize, Ä°stanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Åžanlıurfa, Erzurum, Konya, NevÅŸehir ve Zonguldak olmak üzere otellerinin bulunduÄŸu toplam 11 ÅŸehirde, yeni doÄŸan bebekler için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.



Bu özel tarihte dünyaya gelen bebeklere nakit para yardımı ve özel hediyeler veren Dedeman Otelleri, ayrıca bebekleri 11 yaşına gelinceye kadar da yalnız bırakmayarak onları her yıl doÄŸum günlerinde aileleriyle birlikte gerçekleÅŸtirecekleri özel kutlamalarla ağırlayacağına söz vermiÅŸti ve bu sene aynı tarihte sözünü yerine getirdi.



Rize Devlet Hastanesi’nde 11.11.11 tarihinde dünyaya gelen Altan Kopuz'un kızı Esmanur bebek, 1. doÄŸum gününü Dedeman Rize’nin organize ettiÄŸi bir parti ile kutladı. Esmanur bebeÄŸin ailesinin ve sevdiklerinin katıldığı doÄŸum günü kutlamasında herkes, keyifli ve mutlu dakikalar geçirdi.



esmanur-kopuz-1.-dogum-gunu-kutlamasi-rize-dedeman.jpg







Etiketler:
Bu haber toplam 2852 defa okundu
YORUMLAR

""
üç üçüç olsun altan kadeşşş::)))
15.11.2012 / 09:32
Ip Adresiniz:
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler