Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Soylu Başbakan Erdoğan için neler söylemişti?

Soylu Başbakan Erdoğan için neler söylemişti?
Şu sıralar Başbakan Erdoğan’ı yere göğe sığdıramayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, DP Genel Başkanı iken bakın neler söylemişti…
07.02.2013 / 13:49


Partisinin Malatya’da düzenlediÄŸi bir toplantıya katılan AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Süleyman Soylu, hızını alamayarak BaÅŸbakan ErdoÄŸan için kullandığı övgüleri abartmıştı. BaÅŸbakan ErdoÄŸan için “O Türkiye’nin ilelebet ve ebedi baÅŸkanıdır” diyen Süleyman Soylu konuÅŸma anının videosu olmasına raÄŸmen daha sonra yaptığı açıklamada sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürmüÅŸtü.



Aslında bir Genel BaÅŸkan Yardımcısı’nın Genel BaÅŸkanı’nı övmesi çok da tuhaf karşılanacak bir durum deÄŸil. Ancak eski Demokrat Parti Genel BaÅŸkanı olan Süleyman Soylu’nun muhalefetteyken BaÅŸbakan ErdoÄŸan için yenilir yutulur olmayan eleÅŸtirilerde bulunduÄŸunu hatırlatmakta da fayda var.



Biz de hatırlayamayanlar için Süleyman Soylu'nun BaÅŸbakan ErdoÄŸan'a yönelik sarf ettiÄŸi eleÅŸtirilerden bazılarını bir araya getirdik. Ä°ÅŸte tarih tarih Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti Genel BaÅŸkanı iken BaÅŸbakan ErdoÄŸan için söylediÄŸi o çok sert sözler:



AT ÜSTÜNDE DURMAYI BECEREMEYEN BAÅžBAKAN



20 Nisan 2008: Bu ülkenin herkese çatan ve kaos yaratan bir BaÅŸbakanı var ki, akÅŸam evine gittiÄŸinde karısına ve çocuklarına boynu bükük kalan esnafın, çiftçinin yerine kendini koymuyor. Kendisi evindekilerin yüzüne nasıl bakıyor. AKP iktidarından önce iÅŸsizlik yüzde 6'ydı bugün 11.3'e çıktı. BaÅŸbakan at üstünde durmayı nasıl beceremediyse, ülke yönetmeyi de aynı ÅŸekilde beceremedi.



AKP’NÄ°N PAÇALARINDAN YOLSUZLUK AKIYOR



10 Aralık 2008: 29 Mart yerel seçimlerinde halk AKP hükümetine sarı, DP ise kırmızı kart gösterecek. AKP hükümeti, yanlış ekonomi politikası sonucu bayramları da millete zehir etti. Ä°nsanlarımız gülmeyi unuttu. Beceriksizlik ve yetersizlikle, Türkiye'yi krizle karşı karşıya bıraktılar. Paçalarından yolsuzluk akıyor. Türkiye’de ihale ve yandaÅŸ belediyeciliÄŸi yapılmaktadır.



BOYAN DÖKÜLDÜ RECEP TAYYÄ°P ERDOÄžAN



31 Aralık 2008: Çeviriyorsun, boÅŸ geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor. Günlerdir, Filistin’de Müslüman kardeÅŸlerimizin yaÅŸadığı acılar ciÄŸerimize saplandı. Sen Olmert’le görüÅŸüyorsun, ertesi gün bu katliamlar oluyor. EÄŸer Kırat iktidarda olsaydı, gök kubbe bu katliamı yapanların başına yıkılırdı. Önce çıktın, ‘Arabulucuyum’ dedin, ÅŸimdi bölgedeki Müslüman ülkelerin kalbini almakla görevlendirildin. Ey Recep Tayyip ErdoÄŸan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boÅŸa çıkardın. Boyan döküldü Tayip ErdoÄŸan.



BAÅžBAKAN RANTIN BABASINI GETÄ°RDÄ°



25 Åžubat 2009: Yolsuzluklarla mücadele edeceÄŸim diyen hükümet, Türkiye’yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Tüyü bitmemiÅŸin hakkını yedirmeyeceÄŸim dediler. Her gün tüyü bitmemiÅŸ yetimin üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu ülkeyi rant ülkesi yapmayacağım dedi sayın BaÅŸbakan, rantın babasını getirdi. Bunlar yarım doktor, yarım hoca.



BAÅžBAKAN KENDÄ°SÄ°NÄ° PADÄ°ÅžAH OLARAK GÖRÜYOR



14 Mart 2009: Seçim sürecinde Türkiye'de çok manidar iÅŸler oluyor. AKP mensupları uzun zamandır genel baÅŸkanları ve baÅŸbakanlarını, BaÅŸbakan da kendisini padiÅŸah olarak görmek istiyor. Ülkemizde sadaka kültürü var. Türkiye’de 3 kiÅŸiden biri fukaralık sınırının altındadır. EleÅŸtirilmesi gerekenler insanları bu duruma düÅŸüren hükümettir.






Bu haber toplam 3029 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler