Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

4 Çeşit Kasko Uygulanacak

4 Çeşit Kasko Uygulanacak
1 Nisan'da yürürlüğe girecek olan yeni sigorta sisteminin uygulama esasları netleşti. 100 TL'ye bile kasko yaptırılabilecek.
18.02.2013 / 11:06


  ‘Full kasko ’ ve ‘süper kasko’ dönemi bitiyor. Star'da yer alan habere göre 1 Nisan’dan itibaren dar kasko, kasko, geniÅŸletilmiÅŸ kasko ve tam kasko olmak üzere 4 çeÅŸit kasko uygulanacak.



PÄ°RÄ°M ARTIÅžI OLMAYACAK



Dar kasko, mini hasar ödemesini içerecek. ÖrneÄŸin 100 ve 200 liralık primle kasko yaptırılabilecek. DiÄŸer 3 kaskonun ise kapsamı ve fiyatları farklı olacak.



Bu kapsamdaki kaskoların primleri parçaların orijinal olması, onarımların yetkili servislerde gerçekleÅŸtirilmesi gibi unsurlara baÄŸlı olarak yükselecek veya düÅŸebilecek. Tercih tamamen araç sahiplerine ait olacak. Hazine MüsteÅŸarlığı Sigortacılık Genel MüdürlüÄŸü yetkililerinin verdiÄŸi bilgiye göre yeni yönetmelik ile hiçbir prim artışı olmayacak.



Öte yandan alkollü sürücülerin yaptığı kazaların ödenip ödenmeyeceÄŸi de açıklığa kavuÅŸtu. Buna göre alkollü sürücülerin yaptığı kazalarda hasarlar, sürücü tarafından ödenecek. Sigorta ÅŸirketleri ise bu kapsamdaki kazaların verdiÄŸi zararlardan sorumlu tutulamayacak






Bu haber toplam 1977 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler