Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

CHP'li Vekillerden RTSO’na Ziyaret

CHP'li Vekillerden RTSO’na Ziyaret
Karadeniz Bölgesinde incelemelerde bulunan CHP Milletvekillerinden oluşan heyet Rize Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.
08.04.2013 / 12:24


    CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı  Nihat Matkap , Samsun Milletvekili Ä°hsan Kalkavan, Ä°stanbul Milletvekili  Melda Onur, Trabzon Milletvekili Volkan CanalioÄŸlu, Artvin Milletvekili UÄŸur Bayraktutan, Giresun Milletvekili Selahattin KaramehmetoÄŸlu  ile  CHP Rize il baÅŸkanı Mehmet Aslankaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.





CHP heyetinin RTSO’yu ziyaretin de,  Odalar ve Borsalar BirliÄŸinin organize ettiÄŸi toplantıya  katılmak için  Rize dışında bulunan RTSO  Meclis BaÅŸkanı Åžaban Aziz KaramehmetoÄŸlu ve Yönetim Kurulu BaÅŸkanı  Ömer Faruk OfluoÄŸlu bulunamadı.



RTSO BaÅŸkan vekili  Ramazan Meral ve RTSO Yönetim kurulu üyeleri  Ä°brahim Turgut,  Halit Kaspar, Meclis üyeleri Recep Ali Avcı ve Fahrettin ErbaÅŸ  ile görüÅŸen CHP heyeti Rize’nin ekonomisi  hakkında bilgi aldılar.








Bu haber toplam 2388 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler