Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Sürücüler önce tedirgin oldu sonra ise.

Sürücüler önce tedirgin oldu sonra ise.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında trafik kurallarına uyan sürücülere hediye dağıttı.
18.05.2013 / 13:23

Proje kapsamında Çayeli ilçesinin Yenipazar Mahallesi Hopa Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapıldı. ÖÄŸrenciler, kuralları uyduÄŸu belirlenen sürücülere hediyeler verdi. 




ÖÄŸrencilerden Anıl Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, fakülte olarak topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında "trafik ilke kazasız ülke" sloganıyla trafikle ilgili çalışmalar yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Projemize baÅŸlarken konu seçmekte bayağı zorlandık. Trafik sorunu ülkemizin olduÄŸu gibi Çayeli'nin de sorunu. Biz de bununla ilgili çeÅŸitli ödüller hazırladık. Emniyet MüdürlüÄŸü ile çalışarak kurallara uyan sürücülerimizi ödüllendirmeye çalıştık. Umarım farkındalık kazandırma hususunda bizim de faydamız olmuÅŸtur" dedi. 




Merve Duyar ise trafik kurallarına uymaları için sürücüleri uyardıklarını ifade ederek, ÅŸunları söyledi: 




"Bunun için Emniyet MüdürlüÄŸünden yardım istedik. Bizlere yardımcı oldukları için çok teÅŸekkür ediyorum. Sürücülerimizi durdurarak önce projemizi anlatıyoruz. Projeyi anlattıktan sonra emniyet mensupları sürücülerin belgelerini kontrol ediyor. EÄŸer projemize uymuÅŸlarsa onlara hediyelerini veriyoruz. Arabada çocuk varsa onlara çikolata veriyoruz. Aldığımız tepkiler gayet hoÅŸ. 2-3 kiÅŸi dışında sürücüler kurallara uyuyor."






Bu haber toplam 1977 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler