Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

MEZRA MAHALLESİ DERNEĞİNE KAVUŞTU

MEZRA MAHALLESİ DERNEĞİNE KAVUŞTU
Girişimci VEDAT AYDIN'ın Uğraşıyla Mezra Mahallesi Derneği Kuruldu
23.05.2013 / 12:43


GündoÄŸdu beÅŸ mahallesiyle hizmetler vermeye devam ediyor.GündoÄŸdu Beldesi Mezra mahallesinde ikamet eden VEDAT AYDIN bey kısa zamanda dernek faaliyetlerine girerek mahallesine daha iyi hizmet için dernek kurdu.MEZRE MAHALLESÄ° KÜLTÜR VE DAYANIÅžMA DERNEĞİ ADINA verdiÄŸi dernek 19.05.2013 tarihinde geniÅŸ katılımlar ile genel kurul seçimini yaptı.Genel kurula GündoÄŸdu belediye baÅŸkanı SÜLEYMAN YILDIZ,Belediye meclis üyeleri,BeÅŸ mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalleli iÅŸtirak etti.





      Divan baÅŸkanlığını GündoÄŸdu Belediye BaÅŸkanını yaptığı kurul , tek liste ile VEDAT AYDIN seçildi.Kurulda konuÅŸma yapan sayın yıldız ''Bizleri çalıştıracak olan Muhtarlar ve derneklerdir.Ä°stekleri yapmak ise bizim görevimizdir''dedi.












Bu haber toplam 4084 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler