Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şevki Yılmaz'dan Gezi Parkı Eylemcilerine Teşekkür

Şevki Yılmaz'dan Gezi Parkı Eylemcilerine Teşekkür
Refah Partisi'nin Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, Gezi Parkı'ndaki eylemcilere teşekkür etti.
18.06.2013 / 20:01


Åževki Yılmaz'ın YENÄ° AKÄ°T Gazetesi'nde yer alan "TeÅŸekkürler Gezi Park!" baÅŸlıklı bugünkü köÅŸe yazısı:



"Bismillahirrahmanirrahim



Yaratıcımız, yaÅŸatıcımız ve yöneticimiz Allah dilerse akan sular durulur. Geceyle gündüzü, gündüzle geceyi döndürür. Åžerleri dilerse hayra çevirir. Sineklerin eliyle Nemrutları susturur. Kızıldeniz’i Musalara Otoban Firavunlara kabir yapar. Yılanların ve akreplerin zehriyle hastaları diriltir. Ülkemizi karıştırmak isteyen dış ve iç ihanet odaklarına, dilerse, güvendikleri eliyle Gezi parkta haddini bildirir. Ve o izin verdiÄŸi eylemlerle iktidar ve muhalefete de mesajını iletir.



Yeryüzünün Nemrut ve Firavunları her ÅŸeyi planlamışlardı. Ülkemizi Afganistan, Irak ve Suriye’ye çevirmek istiyorlardı. Tam üç asırdır Medeniyeti, ekonomisi ve ahlaki deÄŸerleri iÅŸgal edilmiÅŸ Türkiye’miz bugünkü iktidar eliyle Emperyalist Prangaları kırmaya baÅŸlayınca, dıştaki efendiler içimizdeki yeniçerileri yeniden harekete geçirdiler. BaÅŸlarını yeniçeri ocağı CHP’nin çektiÄŸi “Ä°stemeyüüüz” naralarıyla gaza gelerek “Hızımızı kesecek hızlı Tren istemeÄŸüüz! Köprü istemeÄŸüüz! Yol istemeÄŸüz! Tüp bebek olur, ama Tüpgeçit istemeÄŸiiz!” ve “Kelle isterüüz!” naralarına Osman Gazi Edebi güzelliÄŸiyle ve 4. Murad’ın devlet kararlılığıyla cevap verilmesi dış güçlerin oyunlarını ÅŸimdilik (!) bozuverdi.



Alkol uyuÅŸturucu ile Åžeytan’a bağımlı hale getirilen zalim, kapitalist rejimin kurbanları mazlum zavallı gençlere acıyorum. Toplumda itibarsız hale getirilen, hayattan ve mutluluktan koparılan, neden ve niçin bağırdıklarının farkında olamayan sokağın ve eylemin gençlerine acıyorum.



Ä°ktidar ve sivil toplum örgütlerine kendilerine daha çok sahip çıkılması gerçeÄŸini gösterdikleri için de Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz!



Milli EÄŸitim Bakanı ve kadrosuna öÄŸretmen atamalarının mutlaka sözlü yapılması (!) gerçeÄŸini gösterdiÄŸi için, Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Ä°ktidarın aÅŸkına, heyecanına ayak uyduramayan bakan ve bürokratik kadroların, acilen deÄŸiÅŸtirilmesi gerçeÄŸini gösteren Gazi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Bilhassa Gençlik ve Spor ve Milli EÄŸitim bakanlığı kadrolarının birçoÄŸunun ne kadar heyecansız, ÅŸuursuz ve ehliyetsiz olduÄŸu gerçeÄŸini gösteren Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.


Bundan böyle makamlara vakıf adamı, vefakâr, emin ve ehil kardeÅŸlerimizin acilen getirilmesi gerçeÄŸini gösteren Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



“Dindar, ahlaklı ve hayâlı bir Nesil” Projesini vakit geçmeden hemen hayata geçirilmesi ve bu uÄŸurda hizmet eden Vakıf, Dernek, Sendika ve diÄŸer sivil toplum örgütlerine daha çok destek verilmesi gerçeÄŸini gösteren Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



BaÅŸta Ä°stanbul ve Ankara gibi Metropol ÅŸehirlerin Yeniçeri ocağı partilere ve bu partilerin terörist başı adaylarına teslim edilemeyeceÄŸi gerçeÄŸini halkımıza gösterdiÄŸi için Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.


Rehavete kapılarak gevÅŸeyen, bazıları ganimet devÅŸirme peÅŸinde koÅŸan, iktidarın bazı vurdumduymaz teÅŸkilatlarına, “kendinize gelin!” ihtarını verdiÄŸi için Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Milletvekili ve Belediye baÅŸkanlarının, meclis üyelerinin ve il, ilçe baÅŸkan ve yönetimlerinin tespitinde, bundan böyle daha dikkatli olunması, adayların tespitinde ilim ve kanaat önderlerinin görüÅŸleri alınarak halkla içiçe adayların tercih edilmesi gerçeÄŸini iktidar Partisine gösteren Gezi Parkı’na teÅŸekkür ediyoruz.

Alkışçı amigoların, paraÅŸüt ekiplerinin, darda sıkıntıda ve tehlike anında etekleri tutuÅŸmadan hemen kaçıp çetelerin yanında saf tuttuklarını ilgililere gösterdiÄŸi için Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Nerdeyse bindiÄŸi dalı kesmeye ve nimetlere nankörlük yapmaya kalkan, ÅŸükrü unutan biz cemaat, Tarikat ve sivil toplum örgütlerine, hizmetlerin ayrılmadan, beraberce Ä°ktidara destekle yürüyebileceÄŸi gerçeÄŸini gösteren Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Beraber yürüyüp beraber ıslandığımız, dar ve çile günlerinin insanlarını unutanlara gerçek dostlarını hatırlattığı için Gezi Park’a teÅŸekkür ediyoruz.



Ve Gezi Park’a bu görevi veren, eylemleri bizlere ders kılan, ÅŸerri hayra çeviren ve ahtapotların diÄŸer planlarına karşı bu yolla uyanmamızı ve birleÅŸmemizi saÄŸlayan Allah (c.c)’a sonsuz hamd ediyoruz.


“Deme ÅŸu niçin ÅŸöyle, yerindedir o öyle, Bak sonuna sabreyle; Hak ÅŸerleri hayreyler, Mevlâm görelim neyler, Neylerse güzel eyler”






Etiketler: şefki yılmaz
Bu haber toplam 3136 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler