Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Zabıta Müdürünü Bıçaklayana 16 Yıl

Zabıta Müdürünü Bıçaklayana 16 Yıl
Zabıta müdürünü Bıçaklayan Salih Boyama ya mahkeme 16 yıl hapis cezası verdi.
20.09.2013 / 17:52

  Rize’de seyyar balık tezgahına el konulduÄŸu için makamında tartıştığı Belediye Zabıta Müdürü 52 yaşındaki Bayram Ali Sarı’yı bıçaklayarak ağır yaralayan Salih Boyama, 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. DuruÅŸmada son sözü sorulan Boyama, Zabıta Müdürü Sarı'ya, "Seni öldüremedim ama öldürmeye ant içiyorum" dedi. Boyama hakkında 'tehdit' suçlamasıyla suç duyurusu yapıldı.


    Olay 13 Åžubat 2013 tarihinde meydana geldi. Zabıta ekiplerince birkaç kez uyarılan son olarak da seyyar arabasına el konulan Salih Boyama, odasına gittiÄŸi Belediye Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı ile tartıştı, ardınan da belinden çıkarttığı bıçağı Sarı'ya sapladı. Sol koltuk altından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Bayram Ali Sarı, kanlar içinde koÅŸarak binadan dışarı çıkıp kaçtı. Saldırgan ise polisin biber gazlı müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi, kargatulumba binadan çıkarılarak polis aracına konuldu.


ÖLDÜREMEDÄ°M AMA ÖLDÜRMEYA ANT Ä°ÇÄ°YORUM


   Rize Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 'adam öldürmeye tam teÅŸebbüs' suçlamasıyla tutuklu yargılanan Salih Boyama, karar duruÅŸmasında 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. DuruÅŸmada son sözü sorulan Salih Boyama, Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı’ya dönerek, "Seni öldüremedim ama öldürmeye ant içiyorum" dedi. Bunun üzerine hakkında 'tehdit' suçlamasıyla yeni bir dava açılması için suç duyuru yapılan Salih Boyama’nın daha önce de karıştığı bir suçtan dolayı da 6 yıl cezası bulunduÄŸu ve bu cezasını da çekeceÄŸi bildirildi.





Bu haber toplam 2256 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler