Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Erdoğan: Yol İçin Camiyi Yıkar, Başka Yere İnşa Ederiz

Erdoğan: Yol İçin Camiyi Yıkar, Başka Yere İnşa Ederiz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu, ODTÜ'deki yol tartışmasına değindi. Erdoğan, "Önünde cami bile olsa yol oradan geçecekse o camiyi yıkar, o camiyi gider başka yerde inşa ederiz" dedi.
22.10.2013 / 14:26


Ä°ÅŸte ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları:

Aliya Ä°zzetbegoviç bana dualarımız sizinle, Bosna’ma sahip çıkın, o size emanet demiÅŸti. Ä°zzetbegoviç’in bu vasiyetine sahip çıktığımızı belirtiyorum.

KAÇIRILAN TÜRK PÄ°LOTLARIN SERBEST BIRAKILMASI

Ä°ki Türk pilotumuz uzun uÄŸraÅŸlarımız ve hassas çabalarımız neticesinde serbest kaldılar. Pilotlarımızın ailelerini bir gün önce aramış ve olumlu geliÅŸmeden kendilerini haberdar etmiÅŸtim. Pilotlar kaçırıldığımız andan itibaren tüm imkanlarımızla seferber olmuÅŸ ve büyük gayret ortaya koymuÅŸtuk. Ä°ÅŸin hassasiyeti nedeniyle çalışmaları gizli yürütmek gerekiyordu. Lübnan, Katar devletine bizimle aynı hassasiyetleri paylaÅŸtıkları için ayrıca teÅŸekkür ediyorum. Bir daha üzücü bir hadise yaÅŸanmasın diye tedbirlerimizi arttırdığımızı söylemek istiyorum. Büyük devlet olmanın nimet olduÄŸu kadar zaman zaman külfetleri de var. Külfetten korkanlar nimete kavuÅŸamazlar. Meyve veren aÄŸaç taÅŸlanır. Bu büyümeyi çekemeyenler de farklı yollara baÅŸvurarak Türkiye’yi hedef alacaklardır. Bu bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen odaklar vardır.

ÜZERÄ°NDE AMELÄ°YAT YAPILACAK ÜLKE DEĞİLÄ°Z

Türkiye’nin büyümesini engellemek amacıyla içeride olduÄŸu kadar dışarda da tuzaklar kurulmuÅŸ dışarda piÅŸirilen zehirli aÅŸlar içeride servis edilmiÅŸtir. 11 yıldır içerde olduÄŸu gibi dışarda da yoÄŸun bir mücadele halindeyiz. Ülke içinde toplum mühendisliÄŸi yapmak isteyen odaklara karşı hukuk içinde mücadele veriyoruz. Türkiye üzerinde ameliyat yapılacak ülke deÄŸildir. Türkiye içinde ve bölgemizde adaletten, hakkaniyetten baÅŸka hiçbir gayemiz yok.

Ä°MRALI’YA KÄ°MÄ°N GÄ°DÄ°P GELECEĞİNE HÜKÜMET KARAR VERÄ°R. HÜKÜMET Ä°STER GÖNDERÄ°R, Ä°STER GÖNDERMEZ

Birileri çıkıp da Ä°mralı’ya kim gider kim gelir bunun kararını vermek tamamen Hükümete aittir. Ä°ster gönderir, ister göndermez. Hiçbir zaman ÅŸu veya bu nedenle Hükümete veya Adalet Bakanlığı’na kimsenin rota çizme yetkisi yoktur. Yeri gelir gönderilir, yeri gelir gönderilmez. Herkes haddini bilecek!

SURÄ°YE’DE EÅžEK ETÄ° YENEBÄ°LÄ°R FETVASI

11 yıl boyunca hem içerde hem dışarda sadece hakkı savunduk, Bugün de hakkı savunuyoruz. Türkiye’de yaÅŸanan olumsuzluklara raÄŸmen huzur içinde bayram yaÅŸadık. Suriye’de açlıkla mücadele edenlere eÅŸek, kedi, köpek etinin yenilebileceÄŸine dair fetvalar verildiÄŸi, çarenin burada arandığı manzaralar yaÅŸanıyor. Bir paket sigaraya hamile kadınların niÅŸan alındığı bir manzara yaÅŸanıyor.

BÄ°R AVUÇ ELMAS Ä°ÇÄ°N KARDEŞİMÄ°ZE SIRTIMIZI DÖNMEYÄ°Z

Bir avuç elmas için kardeÅŸine sırtını dönecek bir millet deÄŸiliz. Bu coÄŸrafyadaki herkes bizim her ÅŸart altında adaleti, barışı savunacağımızı bilsin. Türkiye eski Türkiye deÄŸildir. Türkiye’nin hedefleri var. Ä°çeride ve dışarıda koro halindeki kampanyalar yeni Türkiye’ye zarar vermez. Kimsenin karanlık senaryoları karşısında boynumuzu eÄŸmeyiz.

Ä°LERLEME RAPORU

GeçtiÄŸimiz hafta içinde Avrupa Komisyonu Türkiye Ä°lerleme Raporu’nu yayınladı. Raporda yer alan tespit ve eleÅŸtirileri büyük bir samimiyetle not ettik. Ä°lerleme Raporu eksik veya yanlış bilgilendirme neticesinde veya inadi bir yaklaşımla yanlışlar içerse de, genel itibariyle hükümetimizin reform kararlılığını teyit ediyor.

Suriye ve Mısır’da yaÅŸanan olaylardan sonra üye ülkeler için de ilerleme raporu hazırlamasının vakti gelmiÅŸtir. Tek derdi Türkiye hakkında mı ilerleme raporu hazırlamaktır? Aday ülkeleri eleÅŸtirmekte son derece cömert olan AB’nin kendi ilerleme raporunu yazmasını samimiyetle bekliyoruz. Biz müktesebata uyum noktasındaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

YOL Ä°ÇÄ°N CAMÄ°YÄ° YIKAR, BAÅžKA YERE Ä°NÅžA EDERÄ°Z

Yol uÄŸruna her ÅŸey feda edilir. Çünkü yol medeniyettir. Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini anlamazlar.

Önünde cami bile olsa yol oradan geçecekse o camiyi yıkar, o camiyi gider baÅŸka yerde inÅŸa ederiz.






Bu haber toplam 2288 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler