Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Parti'nin Yenikapı mitingine rekor katılım

AK Parti'nin Yenikapı mitingine rekor katılım
AK Parti, bugün Yenikapı Meydanı'nda yapacağı mitingle gövde gösterisine hazırlanıyor. Mitinge 1 milyondan fazla kişinin katılacağı tahmin ediliyor.
24.03.2014 / 12:01


Her yaptığı mitingde yüzbinleri toplayan BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan ve AK Parti, geçen hafta Ä°zmir'de, dün de Ankara'da gövde gösterisi yapmıştı. Bugün Ä°stanbul'da yapılacak miting ise hem Ankara hem de Ä°zmir'deki mitingleri gölgede bırakacaÄŸa benziyor.

Ä°STANBUL MÄ°TÄ°NGÄ°NÄ° Ä°ZLEMEK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZl



YENÄ°KAPI'DA Ä°LK KEZ



Bugüne kadar mitinglerini Zeytinburnu’daki KazlıçeÅŸme Meydanı’nda gerçekleÅŸtiren AK Parti, bugün yapacağı “Yeniden Milli Ä°rade Mitingi” baÅŸlıklı Ä°stanbul mitingi için denize dolgu yapılarak inÅŸa edilen Yenikapı Meydanı’nı seçti. AK Parti’nin Ä°stanbul Mitingi ile Yenikapı’da da ilk kez miting yapılmış olacak.



AK Parti Genel BaÅŸkanı ve BaÅŸbakan ErdoÄŸan’ın konuÅŸmasını yapması için yerden yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında, AK Parti’nin sembolü ampulün bulunduÄŸu ve üzerinde “AK belediyeler mutlu insanlar” yazan dev pankartın ve dev ekranın bulunduÄŸu bir platform oluÅŸturuldu.



Alanın deÄŸiÅŸik yerlerine, Mustafa Kemal Atatürk, AK Parti Genel BaÅŸkanı ve BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ ve 39 ilçe belediye baÅŸkan adayının posterleri asıldı.






Bu haber toplam 4132 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler