Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ç.Rizespor biletlerde büyük indirim yaptı

Ç.Rizespor biletlerde büyük indirim yaptı
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, elektronik bilet uygulamasına destek vermek için hafta sonundaki Torku Konyaspor maçı fiyatlarında indirim uygulayacaklarını söyledi.
16.04.2014 / 08:52


   Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak markalaÅŸma yolunda çok büyük adımlar atıldığını, centilmenlik yolunda da açık ara önde gittiklerini belirterek, "Son maçlarda yaÅŸadığımız olaylar ceza almamıza neden oldu. Bunlar bizi çok üzdü. Ligde 29 maç sonunda tek kırmızı kartımız yok. Örnek bir takım ve örnek bir ÅŸehir olarak çok yukarı çıkmışken öfke kontrolünü yapamayan birkaç kiÅŸi yüzünden zarar görüyoruz. Futbol üç ihtimalli, kazananı ve kaybedeni olan bir oyun. Hepimizin en önemli görevi bu oyunu daha da güzelleÅŸtirmek olmalı" dedi.



Sporda Åžiddet ve DüzensizliÄŸin Önlemesine Dair 6222 sayılı kanun uyarınca, elektronik bilet uygulamasının baÅŸlatıldığını hatırlatan Ferah, "Biz futbolda centilmenliÄŸi sonuna kadar destekliyoruz. Bu uygulama statlara yeni bir düzen getirecektir. Futbolda hiçbir sonuç ÅŸiddet gerektirmez. Hiçbir futbol sonucu ÅŸiddet yapma hakkını vermez. Elektronik bilet uygulamasına destek vermek için Torku Konyaspor maçı bilet fiyatlarında indirim uygulayacağız.



 




Bilet fiyatlarımız bu maça özel olarak maraton 5, kale arkası 2 lira olarak belirlendi. Sadece Torku Konyaspor maçında kart uygulamasına katkımız olsun diye bu indirimi yaptık" diye konuÅŸtu.




 




 




 




 Ferah, erkek, kadın ve çocuk ayrımı olmadan kanunlar gereÄŸi artık sadece passolig kartı veya kombine kartı olan seyircilerin stadyuma girebileceÄŸini, taraftarların bugünden itibaren cumartesi gününe kadar mesai saatleri içerisinde Rize Yeni Åžehir Stadyumunda kartlarını alabileceÄŸini sözlerine ekledi.



Trabzonspor'da destek verdi



Trabzonspor da elektronik bilet uygulamasına destek verdi.Hüseyin Avni Aker Stat Müdürü Hüseyin Emin, uygulamanın amacının sporda ÅŸiddet ve düzensizliÄŸi önlemek olduÄŸunu dile getirerek, "Ä°lerleyen dönemde olayların yaÅŸanmamasıyla seyirci sayısının artacağını düÅŸünüyorum. HoÅŸ olmayan görüntülerin önüne geçilmesiyle aileler futbol içine daha çok çekilecektir. Futbol bu uygulamayla daha güzelleÅŸecektir" dedi.




 





Etiketler: rizespor
Bu haber toplam 2062 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler