Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

TSK'ya ÅŸantaj Pensilvanya'dan

TSK'ya ÅŸantaj Pensilvanya'dan
Deniz Harp Okulu eski Komutanı emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Pensilvanya'yı bombaladı: İhbar mailleri, tehdit ve şantajlarla birçok rütbeli meslektaşımı istifa ettirdiler. Mailleri araştırdım. Hepsi Pensilvanya'dan atılmıştı.
22.04.2014 / 10:59


   Paralel yapılanmanın Kara, Deniz ve Hava Harp Okulu Komutanlarına kumpas kurup istifa ettirerek Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) okullarına sızdığı ortaya çıktı. Asılsız ihbar mailleri, tehdit ve ÅŸantajlarla 2010 yılında istifa etmek zorunda kalan eski Deniz Harp Okulu Komutanı emekli TuÄŸamiral Türker Ertürk, TAKVÄ°M'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Ä°ÅŸte o açıklamalar:



  2009'DA BAÅžLADI: Cemaatle ilk defa 2008'de Deniz Harp Okulu'na komutan olarak atandığımda karşılaÅŸtım. Çünkü öÄŸrenci seçim kurulunun başındayım. Ä°mzasız ihbar mektupları ve internet vasıtasıyla milyonlarca e-posta gelmeye baÅŸlandı. ÖÄŸrenciler karalanmaya baÅŸladı, arkasında deliller olmayan kanıtlanmamış suçlamalar yapılıyordu.



  SALDIRILAR PENSÄ°LVANYA'DAN: Asılsız ihbar mailleri ve tehditlerin yapıldığı bilgisayar IP'lerini aldığımdaPensilvanya IP'si çok fazlaydı. YaÅŸananların akabinde benim kumanda ettiÄŸim bir okulda bu yapılanmayı gerçekleÅŸtiremeyeceklerini anladılar. Cemaate baÄŸlı internet siteleri ve bazı gazeteler vasıtasıyla, "Bu okulda fuhuÅŸ yapılıyor, ibadet yasak, dindarlığa izin verilmiyor, Alevi yapılanması var, eÅŸcinseller var" suçlamalarıyla kamuoyu oluÅŸturmaya çalıştılar.



  HARP OKULU Ä°MAMI VARDI: Harp okulunda cemaat yapılanması vardı ve bir imamı vardı. Bunların ortaya çıkarılması için çok mücadele ettim, soruÅŸturma açılmasını istedim ama deniz kuvvetlerinden gerekli desteÄŸi alamadım.



  YUKARIYI TEMÄ°ZLEDÄ°LER: AÅŸağıdan gelen bir yapılanma olduÄŸundan bu yapılanmanın yukarıya taşınabilmesi için yukarıda bir temizlik yapmaları lazımdı. Mesela benle beraber amiral olan sınıftan 6 kiÅŸiydik, kimse kalmadı sıfır.



BAÅžBAKANA SAHÄ°P ÇIKMAK GEREK:
Cemaat bu sisteme hakim olursa Türkiye'de sandık ve demokrasi iÅŸi biter bir daha da cemaatin gitmesi söz konusu olamaz. Bunun için legal yollarla iktidara gelmiÅŸ olanlara sahip çıkmak gerekiyor. Bugün emperyalizm AK Parti'nin daha doÄŸrusu Tayyip ErdoÄŸan'ın defterini dürmek istiyor. AK Parti'yi kısmen dönüÅŸtürerek baÅŸka bir isimle yollarına devam etmek istemektedir.

  CEMAAT BÄ°R CIA KURULUÅžU: Cemaatin üyeleriyle konuÅŸursanız kendilerinin yerli yapılandıklarını söylerler ama cemaat tam tamına bir CIA kuruluÅŸudur. ABD tarafından sevk ve idare edilmektedir. Hatta cemaatin lideri ÅŸu anda Pensilvanya'da rehindir. Bağımsız düÅŸünme yetisine sahip deÄŸildir. O yüzden cemaate karşı durmak antiemperyalist bir mücadeledir.



  TSK'YI ELE GEÇÄ°RÄ°RLERSE DARBE YAPARLAR: Cemaatin ana gayesi Türkiye Cumhuriyeti'ni ele geçirmek ve kendi fikirleri ve görüÅŸlerine göre dizayn etmektir. Cemaatin önüne geçilemez ve TSK'yı ele geçirirlerse büyük tehlike yaÅŸanır. Bugünkü yönetime darbe yapılır, suikastlar iÅŸlenir ve devlet ele geçirilir.



  AYNI YÖNTEMLER

Paralel yapı, istifa eden komutanların hepsine aynı kumpası kurdu. 2006'da Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Reha TaÅŸkesen ve 2009'da Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Sinan Åžanlı, aynı tehdit ve ÅŸantajlarla istifa ettirildi.



Kaynak: FURKAN HAYKIR / Takvim







Bu haber toplam 2745 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler