Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AB Sözcüsü Zalim İle Mazlumu Karıştırdı!

AB Sözcüsü Zalim İle Mazlumu Karıştırdı!
Avrupa Birliği (AB) dış politika sözcüsü, İsrail'in Gazze'ye askeri operasyonunda sivillerin ve çocukların katledilmesine tepkisinin sorulması üzerine verdiği cevap şoke etti!
15.07.2014 / 09:05


   AB DışiÅŸleri ve Güvenlik Politikası Yüksek TemsilcisiMaja Kocijancic'ın sözcüsü Maja Kocijancic'e günlük olaÄŸan basın toplantısında, Ä°srail'in aralıksız devam eden operasyonunda ölenlerin sayısının 200'e yaklaÅŸtığı ve bunlardan 30'unun çocuk ve bir o kadarının kadın olduÄŸu hatırlatılarak, AB'ye Ä°srail ile iliÅŸkilerini gözden geçirip geçirmeyeceÄŸi soruldu.



http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/legacy_images/stories/July20125/catherine_ashton.jpg



Kocijancic, "geliÅŸmeleri endiÅŸeyle takip ettiklerini" belirterek, Gazze'den Ä°srail'e "ayrım gözetmeksizin" roket atılmasını kınadı. Kocijancic, sivillerin ölümü karşısında ise "esef duyduklarını" söyledi.



http://www.diyarbakirsoz.com/images/88799.jpg



   Ashton'ın sözcüsü Kocijancic, "Durumun sakinleÅŸmesi ve can kaybı olmaması için tüm taraflara azami temenni göstermeleri çaÄŸrısında bulunuyoruz. Derhal ateÅŸkes saÄŸlanması için bölgedeki ortaklarımızla temas halindeyiz" dedi.



   Batı Åžeria'da 12 Haziran'da kaybolan üç Yahudi yerleÅŸimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr 2 Temmuz'da Yahudi yerleÅŸimciler tarafından kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüÅŸtü. Olayların tırmanmasıyla Ä°srail geçen hafta Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon baÅŸlattığını duyurmuÅŸtu. Ä°srail'in Gazze'ye düzenlediÄŸi saldırılarda ölenlerin sayısı 172'ye yükseldi, bin 260 kiÅŸi ise yaralandı.



http://sabbah.biz/mt/wp-content/gaza_wounded_kids.jpg










Etiketler: ab filistin israil
Bu haber toplam 2152 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler