Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Cumhurbaşkanı'na Rize'den Maddi Destek

Cumhurbaşkanı'na  Rize'den Maddi Destek
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'de seçim harcamalarına katkı için vatandaşlar bağışta bulundu.
22.07.2014 / 17:45


  CumhurbaÅŸkanı adayı ve BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen vatandaÅŸlar, Rize'deki Ziraat Bankası ÅŸubelerinde yoÄŸunluk oluÅŸturdu.





   ErdoÄŸan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyen yaklaşık 300 kiÅŸi, Ziraat Bankası'nın Rize Merkez Åžubesi önünde toplandı. Gruplar halinde bankaya giren vatandaÅŸlar bağış hesabına havale yaptı.







Bankaya gelen 11 yaşındaki Efsa Mandev de kumbarasında biriktirdiÄŸi 19.45 lirasını bağış hesabına yatırdı. Efsa Mandev, gazetecilere yaptığı açıklamada sürekli televizyondan baÅŸbakanı izlediÄŸini belirterek, "Büyüklerim böyle bir ÅŸey olduÄŸunu söyleyince bende kumbaramı bağışlamak istedim. Kumbaramdaki paralar baÅŸbakanıma helal olsun" dedi.










Bu haber toplam 2729 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler