Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

2015 Genel Seçimde Kimlerin İstifası Cepte

2015 Genel Seçimde Kimlerin İstifası Cepte
Önümüzde 2015 genel seçimleri var bu seçimler öncesi Rize’li bir çok bürokratın ve Başkan’ın istifaları cebinde hazır bekliyor.
20.08.2014 / 09:02


ESKÄ° BELEDÄ°YE BAÅžKANI HALÄ°L BAKIRCI

   Åžuan’da Rize’de ön plana çıkan ve 2015 genel seçimlerinde Rize’den milletvekili aday olacağını ilan eden eski Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı.Halil Bakırcı Rize Belediye BaÅŸkanlığı süresince Rize’ye önemli hizmetler yaptı.Yaptığı hizmetlerin yanı sıra sıra dışı insan iliÅŸkileri ile hep eleÅŸtirildi.Åžuanda Rize’nin önemli isimleri ile Milletvekili adayı olmak için istiÅŸareler yaptığı açıkça biliniyor.

THY GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTÄ°L

   THY Genel Müdürü Temel Kotil Rize’den aday olabilecek muhtemel adayların başında geliyor.Temel Kotil bir önceki genel seçimlerde Rize’den aday gösterileceÄŸine kesin gözüyle bakarken son anda her ÅŸey deÄŸiÅŸmiÅŸti.Temel Kotil Rize’den aday gösterilirse Rize’nin bir UlaÅŸtırma Bakanlığı garanti olur gibi gözüküyor.Bunun yanında THY Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hamdi Topçu’nunda ismi aday olabilecek isimler arasında konuÅŸuluyor.

DANIÅžTAY ASIL ÜYESÄ° Ä°BRAHÄ°M ER

  
Danıştay asıl üyesi Ä°brahim Er Milli EÄŸitim Genel MüdürlüÄŸü yaptı bir çok önemli ve kritik görevlerde bulundu.Åžuan Danıştay asıl üyesi BaÅŸbakan ErdoÄŸan’ın Teyzesi’nin oÄŸlu ve çok güvendiÄŸi bir isim edindiÄŸi tecrübe ve birikimlerle Rize’den aday olacak isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

AHMET MÄ°NDER

   Ahmet Minder Güneysu eski Belediye BaÅŸkanı muhtemel Milletvekili adaylarından biri olarak ön plana çıkıyor.Åžuanda BaÅŸbakanlık MüÅŸavirlik görevini yürütüyor.BaÅŸbakan ErdoÄŸan’ın CumhurbaÅŸkanı olmasıyla birlikte baÅŸbakanlıktaki görevinde fazla uzun duracağı düÅŸünülmüyor. Rize’den aday olabilecek isimlerden biri olacak gibi görünüyor.

Daha Genel seçimlere uzun bir süre var.Rize siyaseti hep hareketli ve zor geçmiÅŸtir.Yerel yönetimlerde bulunan bir çok isim milletvekili olmak için hazırlık yapıyordur.Bunlardan isimler vermek gerekirse Eski Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Rahmi Metin, Eski Ä°l BaÅŸkanı Yılmaz Katmer, eski il yöneticilerinden Yunus KöroÄŸlu, Davut Birben, Yunus Öksüz ve ÅŸuanda Ak Parti Ä°le Yönetiminde bulunan Harun MertoÄŸlu gibi isimlerin aday olabilecek isimlerin başında geliyor.

HASAN KARAL YERÄ°NÄ° KORUR

   Bakalım ve görelim bu kez Rize’yi kimler temsil edecek.Görünen o ki Rize’nin 2 Miletvekili boÅŸluÄŸu olacak Hasan Karal yerini korur.Bakan Hayati Yazıcı ve Nusret Bayraktar 3 yıl engeline takılır.Yani Rize'nin 2 kontenjanı var adaylar için zor bir süreç olacak. 






Bu haber toplam 3176 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler