Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kaçkarlarda yoga keyfi

Kaçkarlarda yoga keyfi
KDRK’nın bu yıl 17. sini düzenlediği Uluslararası Dağcılık ve Turizm şenliği kapsamında yapılan faaliyetlere ilave olarak şenliğe katılan Yoga Hocası Sevgi Karaca'nın olması ve katılımcılara yoga yaptırması şenliğe ayrı bir renk kattı.
16.08.2015 / 22:22


Kaçkar zirve faaliyetine ilave olarak 3000 rakımda yoga yapma keyfini yaÅŸayan katılımcılar bizler için Sevgi hocanın kampta olması büyük bir ÅŸans olduÄŸunu ifade ettiler.



Yoga hocası Sevgi Karaca yaptığı açıklamada '' KDRK nın yapmış olduÄŸu DaÄŸcılık ÅŸenliÄŸini yaÅŸamak için ilk kez katıldığım böyle bir etkinlikte Yoga için kendimi çok farklı bir ortamda buldum. Kaçkarlar yoga için inanılmaz motivasyon sunmakta, diÄŸer katılımcıların ilgisi ile çok güzel dakikalar geçirdik. Kaçkarların DaÄŸ turizmi yanında yoga turizmi olarak ta deÄŸerlendirilmesi gerektiÄŸine inanıyorum'' dedi





 



Karaca, DaÄŸcılık ve yayla ÅŸenlikleri esnasında Kaçkarlarda 3000 rakımda yoga pratiÄŸi yapma ÅŸansımız bulduklarını belirterek, ÅŸöyle devam etti:



 



“Tarif etmesi zor, benzersiz bir deneyimdi. DaÄŸların yüceliÄŸi karşısında küçücük kalan egomuz ile bedenlerimizi yeryüzünün ve gökyüzünün o saf ve güçlü enerjileriyle uyumlamaya çalıştık. Orada olmanın size kattığı yoÄŸun yaÅŸam enerjisiyle bu taşıdığımız bedenlerin aslında beton duvarlar içinde yaÅŸamak için deÄŸil tabiat ile iç içe yaÅŸamak için yaratıldığını fark ediyorsunuz. Asana pratiklerimiz sırasında doÄŸaya tam bir teslimiyet hissiyle çoÅŸku, denge ve derin bir gevÅŸeme yaÅŸadık. O yükseklikte tabiatın duraÄŸanlığı ve kusursuz sadeliÄŸi zihnimizi de rahatlattı. Yaradanın, yaÅŸamın ve daÄŸların bize sundukları karşısında ÅŸükran duygusuyla dolduÄŸumuzu hissettik.



Unutulmaz, eÅŸsiz bir deneyim oldu, emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkürler.








Etiketler: yoga kaçkarlar
Bu haber toplam 2564 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler