Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Muhtar'ı Tahrik , Silah sıktırdı

Muhtar'ı Tahrik , Silah sıktırdı
Rize'de Köylere Hizmet Birliğinin ihale ettiği su kanalizasyon işini yapan firmada çalışan işçinin köy muhtarıyla tartışmasında muhtar işçiyi ayağından vurdu.
08.10.2015 / 11:27


Rize'nin Karasu Köyünde köy muhtarı tartıştığı su kanalizasyon iÅŸinde çalışan iÅŸçiyi ayağından vurdu. Ä°ddiaya göre, GüneydoÄŸulu olan iÅŸçinin tartışma sırasında muhtara "Seni daÄŸa kaldırır, öldürürüm" ifadesi üzerine muhtar iÅŸçiyi ayağından vurdu.



http://www.olay53.com/d/other/image-016.jpeg



"SENÄ° DAÄžA KALDIRIR, ÖLDÜRÜRÜM"



Edinilen bilgiye göre, Karasu Köyünde meydana gelen olayda Köylere Hizmet BirliÄŸinin su kanalizasyon iÅŸinin ihale edildiÄŸi firmada çalışan iÅŸçi Ömer KuruÅŸ, iÅŸin yanlış yapıldığına dair köy muhtarı Nuri Yılmaz'ın uyarısına "Sen ne anlarsın. Bizim iÅŸimize karışma" ÅŸeklinde cevap verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında da güneydoÄŸulu iÅŸçinin "Seni daÄŸa kaldırır, öldürürüm" ifadesinde bulunduÄŸu ve muhtarın da iÅŸçiyi bu ifade üzerinden ayağından vurduÄŸu iddia edildi.



Olay, Rize’nin Karasu Köyü’nde meydana geldi.



Edinilen bilgiye göre, köyde, Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸinin ihale ettiÄŸi su iÅŸi yapan firmada çalışan GüneydoÄŸulu iÅŸçi, iÅŸin tamamlandığına dair onay vermesi için köy muhtarı Nuri Yılmaz (55) ile bir araya geldi. Ä°ddiaya göre Muhtar Nuri Yılmaz iÅŸ tamamlanmadığı için yapılan iÅŸi onaylamayınca iÅŸçiler iÅŸi onaylaması için kendisini tehdit ederek, evrakları zorla imzalatmaya kalktı. Çıkan tartışmada Muhtar Yılmaz, Ömer KuruÅŸ isimli bir iÅŸçiyi , silahı ile ayağından yaraladı. Olayda yaralanan mütahitin oÄŸlu olduÄŸu daha öncede KurtuluÅŸ köyünde bıçaklama olayına karıştığı bilgisine ulaşıldı.



    Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan iÅŸçinin saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi. Çaykent Belde Jandarma Karakolu’na teslim olan muhtar Nuri Yılmaz alınan ifadesinin ardından Rize Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.



http://www.olay53.com/d/other/image-018.jpeg






Bu haber toplam 3574 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler