Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

MHP'de SÄ°NAN OGAN GENEL BAÅžKANLIÄžA ADAY!

MHP'de SÄ°NAN OGAN GENEL BAÅžKANLIÄžA ADAY!
MHP'de 1 Kasım seçiminde yaşanan düşüş sonrası tartışılan liderlik için Sinan Oğan'ın da aday olacağı belirtildi.
12.11.2015 / 10:12

MHP’de Genel BaÅŸkanlık için ikinci aday da belli oldu. Selim KaptanoÄŸlu’ndan sonra, hakkındaki ihraç kararını iptal ettiren IÄŸdır eski milletvekili Dr. Sinan OÄŸan, 16 Kasım’da Ankara’da düzenleyeceÄŸi bir toplantı ile adaylığını resmen ilan edecek.


 BÜYÜK DEĞİŞİM


 Uzun bir süredir büyük kongre delegeleri üzerinde “lobi” çalışması yürüten OÄŸan, yakın çevresine yaptığı deÄŸerlendirmede, Genel BaÅŸkan seçilmesi halinde MHP’de büyük “deÄŸiÅŸim” yapacağını söyledi.



Kendisinin en hazırlıklı Genel Başkan adayı olduğunu savunan Oğan, şu mesajları verdi:



“Ülkücüler artık her seçim sonrası evlerine başı eÄŸik ve önünde gitmek istemiyor. Biz iktidar sloganı ile yola çıkacağız. 2019 seçimlerinde yüzde 25-30 bandında oy alacağız. 2023’de ise yüzde 40’ın üzerinde oy oranı ile MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağız. Türk milliyetçileri, PKK terör örgütünün desteklediÄŸi HDP’nin altında olmayı hak etmiyor. Biz MHP’yi Meclis’te hak ettiÄŸi onurlu bir yerde oturtacağız. Tek derdimiz MHP’yi iktidara taşımak’’



http://www.sarizeybekhaber.com.tr/images/upload/fft107_mf4854606.Jpeg



500 DELEGE TAMAM



 OlaÄŸanüstü kongre sürecinin bu yıl tamamlanması gerektiÄŸini belirten OÄŸan’ın, ‘’Delege konusunda bir sıkıntımız yok. 500 delegenin imzası ile olaÄŸanüstü kongreyi toplamayı planlıyoruz. Ä°ktidar hedefimizde doÄŸu ve güneydoÄŸu baÅŸta olmak üzere özellikle Ä°stanbul’da Türkiye ortalamasının üzerinde milletvekili çıkartacağız. Bölgedeki birçok ilden Meclis’e vekil getirmezsek iktidar olamayız. Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir gibi metropol kentlerde önemli baÅŸarı hedefliyoruz’’ dediÄŸi öÄŸrenildi.


 GELENEKTEN GELECEÄžE


 OÄŸan’ın yakın çevresine ‘’Ülkücü irade 18 yılın ardından partide artık ciddi bir deÄŸiÅŸim istiyor. Bu talebe kayıtsız kalınamaz. Kongredeki listemizde öncelikle ülkücü camianın kucaklayacağı ve kamuoyunda karşılığı olan çok sürpriz isim bulunacak. Genel BaÅŸkan seçilirsem partinin vitrinini bu sürpriz isimlerden oluÅŸturacağım. BaÅŸkanlık Divanı’nda alanlarında çok tanınmış ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimler görev alacak” dediÄŸi ve Genel BaÅŸkanlık yarışındaki kampanya sloganını da, “Gelenekten geleceÄŸe” olarak belirlediÄŸi bildirildi.


 


Kaynak:Sözcü









Etiketler: sinan oÄŸan mhp aday
Bu haber toplam 2375 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler