Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı iptal edildi

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı iptal edildi
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu'nu karşı karşıya getiren mücadele 5. dakikada tatil edildi.
17.01.2016 / 21:16


Maç öncesinde BaÅŸakÅŸehir Fatih Terim Stadı'nın bulunduÄŸu bölgede etkisini sürdürürken, karşılaÅŸmanın öncesinde 4. hakem Mehmet Cem HanoÄŸlu sahayı inceledi ve uygun ÅŸartların bulunmadığını dile getirdi.



Maç öncesinde hakem Mete Kalkavan maç öncesinde çizgileri son kez belirginleÅŸtirdi ve oyunu bu yüzden 8 dakika geç baÅŸlattı.



HAKEM OYUNU DURDURDU



Maçın 6. dakikasında hakem Mete Kalkavan oyunu durdurarak oyuncuları saha kenarına gönderdi ve saha çizgilerinin belirginleÅŸtirilmesini istedi.



http://i.internethaber.com/uploads/content/1558001-4jpg.jpg?v=1453056568



Saha kenarındaki muhabirlerin yayıncı kuruluÅŸun sunucusuna verdiÄŸi bilgiye göre hakem kenardaki yetkililere Mete Kalkavan, "Maçı oynatmak için ÅŸansımı deneyeceÄŸim biraz daha zorlayacağım" dedi.



http://i.internethaber.com/uploads/content/1558001-6jpg.jpg?v=1453056603



24 SAAT SONRAYA ERTELENMEDÄ°



Talimatlara göre tatil edilen karşılaÅŸmalar 24 saat sonra aynı yerde kaldığı yerden devam ediyor. Ancak TFF, Ä°stanbul'da hava koÅŸullarının yarın daha kötü olacağı bilgisinin gelmesiyle maçı ileri bir tarihe ertelediÄŸini açıkladı.






Bu haber toplam 2518 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler