Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RİZE'DE FETÖ'NÜN 5'İ İL İMAMI VE ABLASI 6 KİŞİ TUTUKLANDI

RİZE'DE FETÖ'NÜN 5'İ İL İMAMI VE ABLASI 6 KİŞİ TUTUKLANDI
Rize'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5'i il imamı ve ablası 6 kişi tutuklandı.
20.09.2016 / 21:50


Rize Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yürütülen FETÖ soruÅŸturması kapsamında Rize Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸünde iÅŸlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen il imamları R.Y., H.Y., Y.E. ve M.K. ile R.Y.’nin il ablası eÅŸi A.A.Y. ve devletin el koyduÄŸu FETÖ baÄŸlantılı dersanenin müdürü S.B. tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.



ÇoÄŸu kamu personeli olan tutuklananlardan R.Y. ile Trabzon’da gözaltına alındıktan sonra Rize’ye getirilen H.Y.’nin  Rize Adliye Zabıt Katip Ä°mamları, Y.E. ile M.K.’nın Rize Emniyet Ä°l Ä°mamları, A.A.Y.’nin ise devletin el koyduÄŸu özel bir öÄŸrenci yurdu müdürü olup il ablası olduÄŸu öne sürülmüÅŸtü.







Bu haber toplam 3129 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler