Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Reina saldırganı İstanbul'da yakalandı

Reina saldırganı İstanbul'da yakalandı
Beşiktaş Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir gece kulübüne düzenlenen saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan Abdülgadir Masharipov yakalandı.
17.01.2017 / 08:37


Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü Terörle Mücadele Åžube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi.



5 KİŞİYE GÖZALTI



Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda ÅŸüpheli Abdülgadir Masharipov ile 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kiÅŸi gözaltına alındı.



Reina saldırganı İstanbul'da yakalandı



(Yakalanan terörist)



Åžüpheliler Vatan Caddesi'ndeki Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü YerleÅŸkesi'ne götürüldü.



Öte yandan örgütün diÄŸer hücrelerine yönelik de eÅŸ zamanlı operasyonların sürdüÄŸü öÄŸrenildi.



VALÄ° AÇIKLAMA YAPACAK



Ä°stanbul Valisi Vasip Åžahin ve Ä°l Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan sabah 10:30'da operasyonla ilgili basın açıklaması yapacak.






Etiketler: reina terörist
Bu haber toplam 1885 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler