Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Görev Başındaki Polislere Başarı Belgesi Verildi

Rize'de Görev Başındaki Polislere Başarı Belgesi Verildi
Rize'de görevlerinde başarı gösteren polis memurlarına araç ve kimlik kontrolü yaptıkları uygulama noktasında başarı belgesi verildi.
08.03.2017 / 11:12


Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ, güvenlik güçlerine destek amacıyla organize edilen programda akÅŸam saatlerinde AlipaÅŸa mevkisindeki uygulama noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti. BektaÅŸ, üstün baÅŸarı gösteren 13 polis memuruna baÅŸarı belgesi takdim etti. 



img_3482.jpg



BektaÅŸ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, polislerin çok zor ÅŸartlarda görev yaptığını söyledi.



Rize'de iki uygulama noktası olduÄŸunu ifade eden BektaÅŸ, "Biz Rize'nin bütün giriÅŸ çıkışlarını emniyet ve jandarma olarak tutmaya çalışıyoruz. Ülkemizin içinde ve dışında yaÅŸanan olayları herkes görüyor. Rize için ciddi bir beklentimiz olmasa bile genel bir risk unsuru var. Bunu elimizden geldiÄŸi kadar engellemeye çalışıyoruz." dedi.



BektaÅŸ, bu kapsamda görev yapan polislerin yorulduÄŸunu belirterek, ÅŸunları kaydetti: "Aynı zamanda da güzel iÅŸler de çıkarıyorlar. Etkili bir kontrol süreci iÅŸliyor. Ben gezen birisiyim. Çevre illerle kıyasladığımız zaman bizim kontrol noktalarımız çok daha baÅŸarılı iÅŸler yaptığını görebiliyoruz. Zaman zaman bizi de yakalıyorlar ve durduruyorlar. Kontrol ediyorlar. Vatandaşımızın güvenliÄŸi için bu sıkıntıya katlanmamız gerekiyor. Rize olarak güvenli bir iliz. Bu güvenli il statüsünün devam etmesi gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceÄŸiz."



BektaÅŸ, daha sonra  polislerle çay içip sohbet etti. Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ise Vali BektaÅŸ'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. 



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(1).jpg



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(2).jpg



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(3).jpg



img_3481-001.jpg



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(4).jpg



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(5).jpg



rizede-gorev-basindaki-polislere-basari-belgesi-verildi-(6).jpg







Etiketler: VALÄ° BEKTAÅž
Bu haber toplam 2444 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler