Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türkiye Hani Hiçbir şey Üretemiyordu?.Bağımlılık Bitti

Türkiye Hani Hiçbir şey Üretemiyordu?.Bağımlılık Bitti
Türk Silahlı Kuvvetleri, yerli imkanlarla üretilen OMTAS Fırlatma Sistemi ile 8 OMTAS tanksavar füzesinin kabul işlemlerini tamamladı.
10.06.2017 / 11:56


Eski Türkiye'den eser yok.Åžimdi üretebilen , yönlendirebilen bir ülke konumunda.Böyle olunca  büyük başın büyük sıkıntısı olacaktır elbet.



Ülkemizin en ufak bir çivi üretimi Türk halkına gurur veriyor.İnÅŸallah bu güç ve doÄŸrultuda kendimizin dışında baÅŸka Müslüman ülkelerede katkımız olur.



TSK yeni milli füzesine kavuştu hedefi 12'den vurdu



Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), OMTAS Fırlatma Sistemi ile 8 OMTAS tanksavar füzesinin kabul iÅŸlemlerini tamamladı, yerli üretim silahlar bu ay içinde Kara Kuvvetleri Komutanlığınca kullanılmaya baÅŸlanacak.






TSK yeni milli füzesine kavuştu hedefi 12'den vurdu


Roketsan tarafından geliÅŸtirilen hassas güdümlü füzeler arasında yer alan OMTAS Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi'nin, test atışlarının baÅŸarıyla tamamlanmasının ardından kabul iÅŸlemi gerçekleÅŸtirildi.






TSK yeni milli füzesine kavuştu hedefi 12'den vurdu


Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri, bir OMTAS Fırlatma Sistemi ile 8 OMTAS tanksavar füzesinin kabul iÅŸlemlerini 2 Haziran'da gerçekleÅŸtirdi. Sistemler, bu ay içinde Kara Kuvvetleri Komutanlığının envanterine girecek.







Etiketler: füze
Bu haber toplam 3115 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler