Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

RİZE BELEDİYESİ NE KADAR ASFALT DÖKTÜ?

RİZE BELEDİYESİ NE KADAR ASFALT DÖKTÜ?
İşte Mahalle Mahalle döülen miktar..
06.12.2017 / 16:23


Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, 30 Mart 2014 yılında göreve geldiÄŸi günden bu güne dek asfalt yatırımını yüzde 66 arttırdı.



Åžehir merkezine baÄŸlı 46 mahallede aralıksız olarak yolların bakımı ve yenilenmesi için çalışmalarını sürdüren BaÅŸkan Kasap, 2014 yılında 27 bin ton, 2015 yılında 30 bin ton, 2016 yılında 41 bin ton ve 2017 yılında ise 45 bin ton asfalt serimi çalışması yaparak 2014-2017 yılları arasında yüzde 66’lık bir artış saÄŸladı.



 


ASFALT YOLDA 100 KM’LÄ°K ARTIÅž


2014 yılında Rize Belediyesi mahallerinde 190 km’lik asfalt yol bulunurken yapılan yatırımlar neticesinde 100 km’lik artışla bu rakam 290 km’ye ulaÅŸtı.




 


3 BUÇUK MÄ°LYON TL’YE YENÄ° ASFALT ÜRETÄ°M TESÄ°SÄ°


 


Özellikle 2015 yılında 3 buçuk milyon TL tutarındaki çevre dostu asfalt üretim tesisini belediye bünyesine kazandıran BaÅŸkan Kasap, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam etti.


 


BAÅžKAN KASAP, “PLANLARIMIZ DOÄžRULTUSUNDA BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIÅžIYORUZ”


 


Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap, ihtiyaçlar ve imkanlar noktasında bütün mahallelere yatırımlarına devam ettiklerini belirtti.




BaÅŸkan Kasap, “Göreve geldiÄŸimiz günden bu yana yapmış olduÄŸumuz programlı ve planlı çalışmalar neticesinde yatırımlarımızda düzenli artışlar görülmektedir. Mahallelerimizin ulaşımını rahatlatmak ve dayanıklı yollar yapmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. BelirlediÄŸimiz programlar doÄŸrultusunda hizmetlerimize devam edeceÄŸiz” dedi.






Bu haber toplam 1725 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler