Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Birben 24 Hazirana Hazır

Birben 24 Hazirana Hazır
MHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Serkan Birben, 24 Haziran'a kadar Milliyetçi Hareket Partisinin Rize milletvekili adayı olduğunu, 24 Haziran akşamından itibaren ise Rize'nin ve Rizeli'nin milletvekili olacağını söyledi.
01.06.2018 / 13:09


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Ä°l BaÅŸkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı yoÄŸun katılımla gerçekleÅŸti. Salonun hınca hınç dolduÄŸu iftar programına yoÄŸun katılım nedeniyle MHP Rize Milletvekili adayları ile çok sayıda partili ayakta iftar açmak zorunda kalırken, çok sayıda partili ise salonda yer kalmadığından geri dönmek zorunda kaldı.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Ä°l BaÅŸkanlığı, Yakamoz Restaurant’ta iftar programı düzenledi.



mhp-rize-iftari-(1).jpg



Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Recep Bakırcı, MHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mustafa Yıldız, MHP Rize Milletvekili Adayları Serkan Birben, Av. Mehmet Can Tüfekçi ve Av. Semra Aksu, STK temsilcileri ile çok sayıda partili ve davetlinin katıldığı iftar programına yoÄŸun katılım olunca MHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Yıldız ve Rize Milletvekili adayları ile çok sayıda partili iftarlarını ayakta açmak zorunda kaldı. Ä°ftar programının sonunda ise MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli’ye mektup yazarak engelli aracı talebinde bulunan bir engelli vatandaşın isteÄŸini karşılamak üzere Bahçeli tarafından gönderilen engelli aracı MHP Rize Milletvekili Adayı Serkan Birben tarafından sahibine teslim edildi.



mhp-rize-iftari-(6).jpg



Yemek sonrası kısa bir konuÅŸma gerçekleÅŸtiren MHP Rize Ä°l BaÅŸkanı Mustafa Yıldız, 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ve BaÅŸbuÄŸ’un sözünü gerçekleÅŸtirmek için çalışmalarına hızla devam ettiklerini ve 24 Haziran akÅŸamı sandıkların açılmasıyla bu sözü yerine getireceklerine inandıklarını söyledi.



Ä°ftar programındaki yoÄŸunluÄŸun bir göstergesi olarak Rize’den bir milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını kaydeden Yıldız, salonda yer alan 2 bin 500, 3 bin kiÅŸiden her birinin partiye 10 oy kazandırması halinde 30 bin oya ulaÅŸacaklarını ve yoÄŸun bir mücadele içinde bu hedeflerine ulaÅŸarak meclise Rize’den bir milletvekili göndereceklerini söyledi.



MHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Serkan Birben ise yaptığı konuÅŸmada 24 Haziran Pazar günü ülkemizin milletimizin bekası, devletimizin milletimizin ilelebet var olması adına önemli bir siyasi olayla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, “24 Haziran’da ya Türk milleti devletiyle beraber sonsuza dek varız var olacağız diyecek yada dağınık dağılmış bir ÅŸekilde biçare ÅŸekilde hayata devam edecek” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi’ne nende oy verilmesi gerektiÄŸini milletçe iyi analiz edilmesi gerektiÄŸini kaydeden Milletvekili Adayı Birben, “Milliyetçi Ülkücü Hareket 5 bin yıllık muhteÅŸem Türk tarihinden süzülegelen tüm güzel deÄŸerlerin siyasi anlamda vücut bulduÄŸu bir partidir Milliyetçi Hareket Partisi. MHP, Türkiye Cumhuriyetini kuran irade neyse MHP’yi kuran irade de aynı iradedir. MHP devlet ebed müddet, millet ebed müddet ülküsünün yaÅŸatıldığı ilahi kelimetullah nizamı alem davasının savunuculuÄŸunun yapıldığı siyasi bir yapılanmadır MHP. KuruluÅŸ temelimiz Hakk’ın yolunda her daim milletinin yanında olan ve her daim önce ülkem ve milletim felsefesiyle hareket eden bir siyasi partidir. EÄŸer ülke ve millet menfaatine gereken ne varsa ne gerekiyorsa gözünü kırpmadan MHP’liler bunu yapar ve MHP’liler hiçbir zaman siyasi bir kaygı gözetmeksizin devletine milletine baston da olur paspas da olur. Çünkü bu kutlu millet ve bu devlet uÄŸruna mukaddesat uÄŸruna ölmeyi, ölümsüzlüÄŸü ta kendisi bilir. Bunu geçmiÅŸte aÄŸabeylerimiz gözünü kırpmadan ortaya koymuÅŸtur ve 5 bin küsür ülkü ÅŸehidini topraÄŸa koymuÅŸuz. SaÄŸ olanlar da zikzağı olmadan eÄŸilip bükülmeden Milliyetçi Ülkücü Hareketin yanında durmuÅŸ ve onlardan bir tanesi de bu sahnede bu salondadır. O da Ahmet Erkan Birben. Ben inanıyorum ki bu salonda Ahmet Erkan Birben abimiz gibi ülkü devi dediÄŸimiz hiçbir zaman çizgisinde kırıklığı olmayan sahte ülkücüler gibi olmayan ülkü devlerimiz vardır.” diye konuÅŸtu.



Birben, konuÅŸmasının devamında ise Milliyetçi Ülkücü Hareketin baÅŸta en büyük koruyucusu ve kollayıcısının insan ferdi olarak hareketin Lideri Devlet Bahçeli olduÄŸunu kaydederek,“Milliyetçi Ülkücü Hareketin baÅŸta en büyük koruyucusu insan ferdi olarak bahsediyorum en büyük koruyucusu ve kollayıcısı hareketimizin Lideri Devlet Bahçeli Beydir. Tabii liderimizin haricinde liderimizle beraber yol yürüyen Rahmetli BaÄŸbuÄŸ Alparslan TürkeÅŸle beraber yol yürüyen aÄŸabeylerimiz var, ülkü devi aÄŸabeylerimiz var. MHP ve mensupları bu ülke için gözünü kırpmadan canını seve seve verir. Bunu her defasında yapmışız ispat etmiÅŸiz. Bunu ispat için bir zemin aramamışız. Ne zaman görev verilmiÅŸse ne zmaan ülke ve millet sıkıntıya ve derde düÅŸmüÅŸse hemen kendimizi ileriye atmışız.” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisinin bugüne kadar hiçbir zaman siyasi çoÄŸunluÄŸun partisi olmamasına raÄŸmen özgül ağırlığı olan bir parti olduÄŸunu kaydeden Birben, milletin ve devletin sıkıntılı olduÄŸu her dönemde MHP’nin görev aldığını kaydetti.



CumhurbaÅŸkanlığı ve milletvekilliÄŸi seçiminde MHP’nin CumhurbaÅŸkanı adayı çıkarmadığını ve adaylarının Recep Tayyip ErdoÄŸan olduÄŸunu ifade eden Birben, konuÅŸmasını ÅŸöyle tamamladı: “CumhurbaÅŸkanlığı seçiminde bizim adayımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’dır. Her gittiÄŸimiz yerde bunu ifade ediyoruz. Çünkü Recep Tayyip ErdoÄŸan Bey Milliyetçi Ülkücü Hareketin düÅŸündüÄŸü gibi düÅŸünüyor. Bizim gibi düÅŸündüÄŸü gibi ona destek veriyoruz. Yoksa baÅŸka bir ÅŸey için deÄŸil. Adayımız Sayın CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’dır. MilletvekilliÄŸinde de deÄŸerli Rizeli hemÅŸehrilerime, vatansever Rizeli hemÅŸehrilerimizden istirham ediyorum. Ne olursunuz, bize bir fırsat verin. Åžu Rize’ye, ÅŸu Rizelilere hizmet yapalım. KaybedeceÄŸiniz hiçbir ÅŸey olmaz. Bizler birilerinin eteÄŸinde, ceketinin yanında gölgesinde siyaset etmek isteyen kiÅŸiler deÄŸiliz. Bizler ülkücüyüz. Bu devlet, bu millet için ölmeyi ölümsüzlük biliriz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin kadroları yetiÅŸmiÅŸ. Mühendisi, doktoru, avukatı, öÄŸretmeni her türlü akademik kariyerde ülkücü aÄŸabeylerimiz kardeÅŸlerimiz var. Diyoruz ki 150 – 200 milletvekili olsun. Rize’den de en az bir tane milletvekilimiz olsun nolur. MHP Rize’de en az bir vekil çıkarırsa Cenabı Allah’ın izniyle ve sizlerin bu tablosundan kaynaklanan bir görüntü bu o zaman Rizeli görsün ki nasıl olur milletin vekili görsün. Bizler 24 Haziran’a kadar MHP Rize’nin milletvekili adayıyız. Cenabı Allah nasip edecek ben inanıyorum ve tüm ülküdaÅŸlarımızla beraber inanıyoruz 24 Haziran akÅŸamı Rize’nin milletvekili olacağız. Sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nin deÄŸil Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, Saadet Partisi’nin, Demokrat Parti’nin, bir tek o terör örgütüne yardakçılık eden HDP haricindeki bütün siyasi partilerin milletvekili olacağız. Rize’nin ve Rizeli’nin milletvekili olacağız. Ne olursunuz bu milletvekili adaylarımıza bir ÅŸans verin ve bize hizmet fırsatı verin. Ä°yi ki varsınız, iyi ki Rizeliyiz, iyi ki ülkücüyüz.” diye konuÅŸtu.



Birben’in konuÅŸmasının ardından Milletvekili Adayları Av. Aksu ve Av. Tüfekçi de kısa birer konuÅŸma gerçekleÅŸtirdiler.






Etiketler: serkan birben mhp
Bu haber toplam 1675 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler