24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem MilletvekilliÄŸi Genel Seçimlerinde MHP’den Rize Milletvekili 2. Sıra adayı olan Avukat Semra Aksu, ilk günkü çalışma azmi ile birlikte yoÄŸun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Av. Aksu, bu kapsamda dün akÅŸam iftardan sonra Rize Devlet hastanesine giderek burada tedavi gören hasta ile hasta yakınlarına ziyarette bulundu.
Hastalara karanfil vererek geçmiÅŸ olsun dileklerinde bulunan Avukat Semra Aksu, Rize’de yaÅŸayan kadınların sesi olmak için mücadele edeceÄŸini belirterek, kadının toplumdaki yerinin ve statüsünün henüz hak ettiÄŸi konumda olmadığını ifade etti.
Seçim çalışmaları kapsamında kadınların kendisine yoÄŸun bir teveccüh ve yakın ilgi gösterdiklerini belirten Aksu, Rize’nin mecliste kadın bir milletvekili tarafından temsil edilmesinin zamanı geldiÄŸini belirterek, DoÄŸu Karadeniz Bölgesinde tek kadın milletvekilinin Trabzon’da bulunduÄŸunu artık Rize’nin de Trabzon’a bu konuda ortak olma ve 3 Rize milletvekilinden birinin kadın milletvekili olmasının zamanı geldiÄŸini kaydederek, “Kadınlarımız ne kadar mutlu ve huzurlu olursa ülkemiz de o derece mutlu ve huzurlu olur. Kadınların baÅŸtacı olduÄŸu bir geleneÄŸin temsilcisi olarak, kadınlarımızın mücadelesinde onlarla beraber olacağıma söz veriyorum. VatandaÅŸlarımızın partimize olan ilgisi ve teveccühü oldukça yüksek. Bugün Rize’de Milliyetçi Ülkücü vatanseverler salonlara sığmıyorsa bu baÅŸarıda mutlaka kadınların rolü ve emeÄŸi vardır. Bu vesile ile çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Kadın Kolları BaÅŸkanımız NeÅŸe Altay ve ekibi olmak üzere bütün kadınlarımıza emeklerinden ötürü çok teÅŸekkür ediyoruz. Bizleri 24 Haziran’da vekilliÄŸe taşıyacak olan kadınlarımızın desteÄŸi olacaktır” dedi.


