Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Alaattin Çakıcı üzerinden AK Parti-MHP kavgası çıkardılar

Alaattin Çakıcı üzerinden AK Parti-MHP kavgası çıkardılar
Türkiye'nin birçok meselesi varken hapiste cezasını çekmekte olan Alaattin Çakıcı bir anda nasıl gündeme oturdu? Gerilim yaratmak isteyenlerin bir diğer algı oyunu bu olmasın?
15.09.2018 / 16:07


MHP lideri Devlet Bahçeli, vatansever olarak ilan ettiÄŸi Alaattin Çakıcı'nın affedilmesine yönelik bir çaÄŸrıda bulundu ve af konusu Türkiye'nin gündemine oturdu.



'HASTANEDE ÇAKICI'YA Ä°MTÄ°YAZ' HABERLERÄ° PEÅž PEÅžE GELDÄ°



Bahçeli'nin açıklamalarının hemen ardından Alaattin Çakıcı'yla ilgili 'sınırsız ziyaret imkanı var, görevini ihmal eden görevliler yüzünden Çakıcı her ÅŸeyden faydalanabiliyor' tarzında haberler medyada yerini aldı.



GÖZALTINA ALINAN 23 PERSONELÄ°N ARDINDAN, 3 HASTANE YÖNETÄ°CÄ°SÄ° DE GÖREVDEN ALINDI



Çıkan haberlerden sonra, Çakıcı'nın saÄŸlık problemleri için gittiÄŸi hastanedeki 23 saÄŸlık personeli gözaltına alındı. Gözaltılardan sonra da SaÄŸlık Bakanlığı inceleme baÅŸlattı ve hastanede yönetici konumunda olan 3 kiÅŸiyi görevden aldığını duyurdu.



Açıklamada, ilerleyen süreçte ortaya atılan iddialar üzerine 7 Eylül 2018 tarihinde yeni bir inceleme baÅŸlatıldığı, inceleme devam ederken 23 saÄŸlık personelinin gözaltına alınması üzerine de iki müfettiÅŸ daha görevlendirilerek incelemenin kapsamının geniÅŸletildiÄŸi belirtildi. Bu esnada Kırıkkale Yüksek Ä°htisas Hastanesi BaÅŸhekim Vekili, BaÅŸhekim Yardımcısı ile Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Müdürü'nün görevlerinden alındığı aktarıldı.



BAHÇELÄ° TEPKÄ° GÖSTERDÄ°: TEK SORUNUMUZ ÇAKICI MI?



SaÄŸlık Bakanlığı'nın incelemesi MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepkisini çekti. Bahçeli, “Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoÄŸunlaÅŸtığı ve derinleÅŸtiÄŸi bu süreçte Türkiye’nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alattin Çakıcı olmasa gerektir” diye konuÅŸtu.





 







Bu haber toplam 1381 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler