Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Gündoğdu da Kaza

Gündoğdu da  Kaza
Rize’de bugün meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
25.05.2019 / 21:27


 Rize merkeze baÄŸlı Bozkale Mahallesi’nde meydana geldi.



Çayeli istikametinden Rize ÅŸehir merkezi istikametine gitmekte olan bir kamyonetin önündeki bir baÅŸka kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada Osman Yılmaz ve Hasan Kandemir bulundukları araçta sıkıştı.



Kaza yerine gelen 112 ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartamayınca olay yerine Rize Belediyesi itfaiye ekipleri çağırıldı.



Ä°tfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yaralılar sıkıştıkları aracın içerisinden çıkartıldı. Hasan Kandemir ve Osman Yılmaz yaralı olarak RTEÜ EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada yaralanan bir diÄŸer sürücü Mehmet Ay da aynı hastanede tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor. 



rize’de-bugun-meydana-gelen-trafik-kazasinda-3-kisi-yaralandi.--1.jpg



Rize'de iki kamyonet çarpıştı: 1'i ağır, 3 yaralı



rize’de-bugun-meydana-gelen-trafik-kazasinda-3-kisi-yaralandi.--2.jpg






Etiketler: kaza
Bu haber toplam 2246 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler