Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Mustafa Tepe’nin Baba Acısı

Mustafa Tepe’nin Baba Acısı
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
27.01.2020 / 16:19


Rize Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe, Ä°zmir yolculuÄŸu dönüÅŸünde geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitirdi.



Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim



Rize Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe (72), Ä°zmit yolculuÄŸu dönüÅŸünde geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu yaÅŸamını yitirdi.



Olay, Samsun'un Ä°lkadım ilçesi Derecik Mahallesi Samsun-Ankara kara yolu yanında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi.



Edinilen bilgiye göre, ana yola yaklaşık 50 metre mesafede bir tır parkı önündeki yol kenarında bir kiÅŸinin yüz üstü yatar halde olduÄŸunu gören vatandaÅŸlar, olayı polise ve saÄŸlık ekiplerine haber verdi. 112 acil servis ekipleri yaptıkları kontrolle söz konusu ÅŸahsın ölmüÅŸ olduÄŸunu tespit etti.



Polis yaptığı araÅŸtırma sonucu ölen kiÅŸinin Rize SaÄŸlık Müdürü Mustafa Tepe'nin babası 72 yaşındaki Selahattin Tepe (72) olduÄŸunu tespit etti. Selahattin Tepe'nin Ä°zmit'ten arı kovanı malzemesi alıp kamyon ile Rize'ye dönmek için yola çıktığı, Merzifon'da iken oÄŸlu ile telefonla konuÅŸtuÄŸu öÄŸrenildi.



Tepe'nin cenazesi otopsi için Samsun EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öÄŸrenildi. Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.



rize-saglik-mudurunun-babasi-samsunda-olu-bulundu-(5).jpg



CENAZE SALI GÜNÜ ÖÄžLEN GÜNDOÄžDU' MERKEZDE



Merhum Tepe'nin cenazesi yarın (28 Ocak Salı günü) ÖÄŸle Namazını müteakip GündoÄŸdu Merkez Camiinde kılındıktan sonra GündoÄŸdu BozkaleMahallesinde aile kabristanlığına defnedilecek.






Etiketler: mustafa tepe
Bu haber toplam 5121 defa okundu
YORUMLAR
Ahmet k: 
"Allah celle celaluhu rahmet eylesin inÅŸallah ruhuna fatiha"
Amin
27.01.2020 / 12:06
Ip Adresiniz:188.57.35.65
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler