Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinde Park Yasağı Uygulaması Başladı

Rize'de Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinde Park Yasağı Uygulaması Başladı
Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde araç park yasağı uygulaması başladı.
28.03.2020 / 15:36


Rize Ä°l Trafik Komisyonunun halk saÄŸlığı açısından bugün saat: 13.00 itibariyle ikinci bir karara kadar aldığı Rize Merkeze baÄŸlı Atatürk ve Cumhuriyet Caddesinde bütün araçlara park yasağı uygulaması baÅŸladı.



Bu kapsamda Rize Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸü ile Rize Belediyesi Trafik Zabıta MüdürlüÄŸü ekiplerince her iki caddede güzergah boyunca park yasağının engellenmesi için sabah erken saatlerden itibaren emniyet ÅŸeritleri çekildi.



Ayrıca Ä°l Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸü ve Belediye Trafik Zabıta MüdürlüÄŸü ekipleri güzergah boyunca kontrollerde bulunarak park yapmak isteyen araç sürücülerine bilgilendirmede bulunarak park yapmalarının önüne geçiyor.



Araç sürücülerinin büyük bir bölümü yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararı desteklediklerini ve yasağın haklı gerekçeyle alındığını kaydetti.



Ä°l Trafik Komisyonu ayrıca, ilçelerden ve baÄŸlı köylerden, aynı zamanda il merkezine baÄŸlı köylerden yine merkeze gelen toplu taşıma araçları ile kooperatif ve her türlü toplu taşıma araç sirkülasyonunun azaltılması için gerekli tedbirlerin Rize Belediyesi ve ilçe kaymakamlıklarınca ivedi olarak alınmasına karar vermiÅŸti.



rizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(1).jpgrizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(2).jpg



rizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(3).jpgrizede-ataturk-ve-cumhuriyet-caddelerine-park-yasagi-getirildi-(5).jpg






Bu haber toplam 960 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler