Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ÇAYKUR, Haziran Ayı Çay Paralarını Üreticilerin Banka Hesaplarına Aktarmaya Başladı

ÇAYKUR, Haziran Ayı Çay Paralarını Üreticilerin Banka Hesaplarına Aktarmaya Başladı
ÇAYKUR, 2020 yılı Haziran ayı yaş çay bedeli olarak 457 Milyon TL.'yi bugün üreticilerin banka hesaplarına aktarmaya başladı. Ödemeler 29 Temmuz'da tamamlanacak. Mayıs ayında alınan organik çay farkları ise Kurban Bayramı arifesinde yapılacak.
27.07.2020 / 15:32


ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, "Bu yılın ikinci sürgün yaÅŸ çay alımları devam etmekte olup ÅŸu ana kadar 150 bin ton, genel toplamda ise 394 bin ton çay alımı yapılmıştır.



Haziran ayında üreticilerimizden almış olduÄŸumuz 140 bin ton yaÅŸ çayın bedeli olan 457 Milyon TL’nin ödemelerine bugün itibariyle (27 Temmuz 2020 Pazartesi) baÅŸlanılmış olup, ödemeler üç gün içerisinde tamamlanacaktır.



Yine Bayram öncesinde; Mayıs ayında alınan organik çay fark tutarı olan 15 Milyon TL’nin ödemeleri ise ARÄ°FE günü yapılacaktır.



BilindiÄŸi gibi üreticilerimizin ilgili banka hesaplarına yapılan ödemeler, bir sonraki gün çekilebilmektedir." denildi.






Etiketler: çaykur
Bu haber toplam 954 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler