Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi tehdit edenleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi tehdit edenleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanların hayal kırıklığına uğramaya devam edeceğini söyledi.
19.12.2020 / 17:43


CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış törenine video konferans yöntemiyle katıldı.



Açılışta önemli mesajlar veren ErdoÄŸan, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirdikçe engelleri daha kolay aÅŸmaya baÅŸladığını ifade etti.



ERDOÄžAN, TÜRKÄ°YE'NÄ°N EGEMENLÄ°K HAKLARINI VURGU YAPTI



Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanların, ÅŸu zamana dek bunu baÅŸaramadığının altını çizen CumhurbaÅŸkanı, yine Türkiye'nin egemenlik haklarını kullanmaktan asla çekinmeyecek bir ülke olduÄŸunu belirtti.



Tehditlerle, ayak oyunlarıyla, riyakarlıkla Türkiye'nin diz çökmeyeceÄŸinin vurgusunu yapan Recep Tayyip ErdoÄŸan, bu gayretlerin içinde olanları hayal kırıklığına uÄŸratmaya devam edeceklerini söyledi.



"ÜLKEMÄ°ZÄ°N ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIÅžANLAR ÅžU ANA DEK BAÅžARILI OLAMADI"



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın konuyla ilgili açıklamaları ÅŸu ÅŸekilde:



"Ülkemizin siyasi ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirdikçe, engelleri daha kolay aÅŸmaya baÅŸladık. Ä°çeride ve dışarıda yılların alışkanlıklarını deÄŸiÅŸtirmek kolay olmuyor. Ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar hamdolsun ÅŸu ana kadar baÅŸarılı olamadılar.



"SİZLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"



Türkiye'nin egemenlik haklarını kullanmaktan asla çekinmeyecek bir ülke olduÄŸunu kabullendirmekte kararlıyız. Tehditle, dayatmayla, riyakarlıkla, ayak oyunlarıyla ülkemize diz çöktürtme gayreti içinde olanlara söylüyorum; sizleri hayal kırıklığına uÄŸratmaya devam edeceÄŸiz. Bu günlere getirdiÄŸimiz mücadeleyi zafere oluÅŸtırana kadar durmayacağız."






Etiketler: rte
Bu haber toplam 740 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler