Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şadi Yazıcı'dan muhalefete aday göndermesi

Şadi Yazıcı'dan muhalefete aday göndermesi

AK Parti Tuzla Belediye BaÅŸkanı Åžadi Yazıcı, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın kazandığı seçimlerin kupalara benzetildiÄŸi görseli paylaÅŸarak muhalefete aday göndermesinde bulundu.

17.01.2023 / 10:18

Tam tarihin belirlenmesi için üzerinde çalışılan 2023 cumhurbaÅŸkanlığı ve genel seçimlere en yakın ihtimalle 3 aylık kısa bir süre kaldı.



Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafından kenetlenirken muhalefette aday kavgası ve yetki dağılımı kavgası hakim.



Bu durum muhalif seçmen üzerinde büyük bir umutsuzluk duygusu hakim kılarken 6'lı masada çekiÅŸme sürüyor.



Muhalefetin bu acınası hali iktidar tarafından da eleştiriliyor.



"Maç baÅŸlayacak ortada rakip yok"



Bu kapsamda AK Parti Tuzla Belediye BaÅŸkanı Åžadi Yazıcı'dan göndermeli bir tweet geldi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'In futbol oynadığı gençlik döneminden bir fotoÄŸrafıyla görsel hazılatan Yazıcı, ErdoÄŸan'ın etrafına ise kazandığı seçimleri kupa olarak yerleÅŸtirdi.



Yazıcı'nın "Maç baÅŸlayacak ortada rakip yok?" notu düÅŸtüÄŸü paylaşım Twetter'da büyük beÄŸeni topladı.Åžadi Yazıcı'dan muhalefete aday göndermesi






Etiketler: rte
Bu haber toplam 218 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler