Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yıldırım'dan Bakırcı'ya Tepki!

Yıldırım'dan Bakırcı'ya Tepki!
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, her felakette otoyolları suçlamayın siteminde bulundu.
04.10.2011 / 08:25


Rize'de yaÅŸanan sel felaketi 'Karadeniz Sahil Yolu'nu tartışmaya açtı. Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bıçakçı'nın "Karadeniz Sahil yolu ÅŸehir merkezinden 70 santimetre yukarıya yapıldı" ÅŸeklindeki sözleri UlaÅŸtırma Bakanı Binali Yıldırım'ın tepkisine neden oldu.



KUSUR YOLDA DEĞİL İNSANDA



Bakan Yıldırım, "Her sel felaketinde otoyolları suçlamak adil deÄŸil, izana ve ilime uymaz. Kusur yolda deÄŸil insanda" dedi.



Bakan Yıldırım, dere yatakları üzerine yollar yapılırken, 'menfez ebatı'nın uluslararası standartlara göre belirlendiÄŸini belirtti.



Avrupa BirliÄŸi (AB) Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Egemen Bağış'ın "mobil baz istasyonuna" benzettiÄŸi UlaÅŸtırma Bakanı Binali Yıldırım, "Ben bu ülkenin amele bakanıyım. Ulaşımla, iletiÅŸime ihtiyaç varsa ben bunun için çalışıyorum" dedi.



"BEN BU ÜLKENÄ°N AMELE BAKANIYIM"



UlaÅŸtırma Bakanı Binali Yıldırım da günümüzde küresel adaletsizlikleri ortadan kaldırmak gerektiÄŸini ifade ederek, bunun da en önemli aracının biliÅŸim olduÄŸunu vurguladı. Kuzey Afrika'da yaÅŸanan olaylarda halkın karşısında direnen yönetimlerin, biliÅŸimin gücüne boyun eÄŸmek zorunda kaldıklarını anlatan Yıldırım, Egemen Bağış'ın kendisi için söylediÄŸi övgü dolu sözlere de karşılık verdi. Yıldırım, "Sayın Egemen Bağış hakkımda çok övgü dolu sözler söyledi. Ben bunları hak etmediÄŸimi düÅŸünüyorum. Ben bu ülkenin amele bakanıyım. Ulaşımla, iletiÅŸime ihtiyaç varsa ben bunun için çalışıyorum. Biz 74 milyon insanımızdan güç ve destek alıyoruz. Bize güç veren onların duasıdır ve BaÅŸbakanımızın liderliÄŸi ve vizyonudur" dedi.



"BiliÅŸim yollarını açmalıyız" diyen Bakan Yıldırım, daha geniÅŸ yollar, sayısız ÅŸeritte yollar açmaları gerektiÄŸini, bunlar yapılmazsa biliÅŸimin, hayatı zorlaÅŸtıran alana dönüÅŸebileceÄŸini ifade etti.







Bu haber toplam 2348 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler