Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

VERİLEN SÖZLER NEDEN TUTULMADI ?

CEMALETTÄ°N SAK
FIRSATI DEÄžERLENDÄ°REN ACABA KÄ°M OLDU*
13.04.2012 / 00:00








 



Bölgesel yayın yapan Çay TV’ye telefonla baÄŸlanan BaÅŸbakan ErdoÄŸan, Rize’nin GündoÄŸdu beldesinde etkili olan saÄŸanak sonucu meydana gelen heyelanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.



       BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan, Rize’deki sel ve heyelan felaketiyle ilgili, hasar tespitinin ardından ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek,



      ErdoÄŸan, Rize’de sık sık sel afetleri ve heyelanlar yaÅŸandığını belirterek, ÅŸu andaki sel afetinin, Cumhuriyet tarihine geçen afetlerden biri olduÄŸunu söyledi.



MADDÄ° OLARAK KARDEÅžLERÄ°MÄ°ZÄ° MAÄžDUR ETMEYÄ°Z”



Bölgede kullanılmak üzere bugün yaklaşık 1.5 milyon lira gönderdiklerini bildiren ErdoÄŸan, ”Tabii oradaki hasar tespitleri yapıldıkça ne gerekiyorsa onlar da yapılacak



Ä°ÅŸte baÅŸbakanımızın söleri ve daha nice sözler verdi.alt yapı yardımından çevre düzenlemsine kadar eksikler giderilecek denildi.Åžimdi birileri sayın baÅŸbakanımızın emirlerini yerine getirmemek üzere adeta GÜNDOÄžDU’YA  savaÅŸ açıldı.2009 yerel seçimlerinde beraber bir yola giren rize belediye baÅŸkanımız gündoÄŸdu da bir çay ocağında, tahmini 200 kiÅŸi vardı orada doÄŸalgaz’ın gündoÄŸdu’ya baÄŸlanması konusun da  her türlü elinden geleni yapacağını,kardeÅŸ belediye olarak beraber hareket edeceklerini  ifade etmiÅŸlerdi.



   Malum gündoÄŸdu bir afet geçirmiÅŸtir.Can ve  mal kaybı verilmiÅŸtir.Metre kareye 170 kilogram yaÄŸmur yaÄŸdı.Haliyle alt yapı su ÅŸebekesine diÄŸer sistemlere zarar gelmiÅŸtir.Bunların düzenlenmesi zaman alacaktır.Zararlar yavaÅŸça giderilecektir.Bunu fırsat bilip gündoÄŸdu beldesini RÄ°ZE’ye baÄŸlamak çözüm hiç deÄŸildir.



  Sayın baÅŸbakanım her zaman kendi ifadesinde yerel yönetim yerinden yönetim diyorken, destek veriyorken GÜNDOÄžDU halkı büyük bir farkla belediyesini ak partiye teslim etmiÅŸken , halka danışılmadan bu kararı almak gündoÄŸdu halkına saygısızlıktır.DeÄŸer verilmediÄŸinin bir ifadesidir.Birileri el altından filmler çevirmenin derdinde baÅŸbakanı aÄŸza vererek baÄŸlanmayı baÅŸbakan da istiyor demesi ,gündoÄŸduda yapılmak istenen icraatlara engel olmak daha doÄŸrusu kendini biÅŸey sananlar unutmasınlar ki HERÅžEYÄ° GÖREN ALLAH VAR. Duyarlı bir baÅŸbakanımız var.Partisine destek veren  bir beldenin halkını karşısına almayacaktır.Aksine gündoÄŸduyu daha iyi nasıl geliÅŸtirmek için projeler üretilmeli ve destek verilmelidir.RÄ°ZE'nin gündoÄŸdu beldesine ne ihtiyacı var nede nufusuna neden gündoÄŸduyla uÄŸraşıldığını çıkıpta kimse anlatmıyor.Neden baÄŸlanılmasını isteniyor?



Ä°mkanlarımız sadece bu kadar sesimizi içinden gelenleri anlattım.kendi yaÅŸam mahallini seven herkesi duyarlı olmaya neler kazanıp neleri kaybedeceÄŸimizi iyi düÅŸünmeliyiz.

Etiketler: GÃœNDOÄžDU
Bu yazi toplam 4519 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler