Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

MEDYADA KÜÇÜK TE AYNI BÜYÜK TE AYNI

CEMALETTÄ°N SAK
MEDYANIZ MI VAR DERDÄ°NÄ°Z VAR
30.04.2012 / 00:00


    Bu iÅŸe girmeden önce televizyonlarda konuÅŸurlardı yandaÅŸ gardaÅŸ vesaire.kendim yahu haberci iseniz tarafsız olacaksınız gerçekleri halka söyleyeceksiniz.neden korkuyorlar neden izin verilmiyor gibi kendim kaygılanıyor söyleniyordum.



    Bugün hasbel kader kendi çapımızda birÅŸeyler icra etmeye çalışıyorum.DiÄŸer yöremizde haber sitesi yöneticileri ile konuÅŸmalarımız da da fark ettiÄŸim küçük te büyük te site veya tv kanalınız varsa yandaÅŸ olduruluyorsunuz...Bu iÅŸlen istem dışı oluÅŸmakta.Birinin damarına basıyorsun veya haber niteliÄŸi taşıyor yayınlıyorsun hemen telefon tırafiÄŸi baÅŸlıyor haberi kaldır yoksa biz senin le uÄŸraşırız gibi.Bazen yazarlarımız  kiÅŸiler için eleÅŸtiriler yazıyorlar halk söylemi tarzı ile gerçekleri ifade ederek kiÅŸiler veya ensesi kalınlar ''bak reklam vermeyiz,,bak senin burada iÅŸ yerin var senin için iyi olmaz'' veya aracı koyarak yazıyı haberi kaldırmak isterler.Åžimdi ALLAH aÅŸkına bizler ne edelim biraz bizim taraftan bakın olaylara.Kesinlikle her türlü tehdit ediliyoruz .Baskılara maruz kalıyoruz.Olaylara biraz iyimser baktın mı vay efendim bunlardan korktun yayınlamadın veya yazını yazmadın.



     Onun içindir ki ne yapsak  bir tarafı kırıyoruz. hazır bir taraf kırılıyor tam kırılsın o zaman doÄŸrudan ÅŸaÅŸanın yolu kırılsın.Başımız dik bir ÅŸekilde bundan itibaren dosdoÄŸru tarafsız olacağıma sizlere söz veriyorum.



     Dikkat etmesi gerekenler, de bu saatten  itibaren kendilerine çeki düzen versinler.Unutmasınlar ki TÜRKÄ°YE CUMHURÄ°YETÄ°  adaleti hukuk sistemi var.Çözümleri orada arayacaklar.  

Bu yazi toplam 4240 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler