Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Nereden Bakmak Gerekiyor YaÅŸananlara

CEMALETTÄ°N SAK
Bizmi yanlıştayız yoksa onlar mı?
10.04.2015 / 00:00


Gün geçtikçe siyaset hız alıyor.Adaylar netleÅŸti.Kırgınlıklar arttı.Ama bu insanlar ne diyor kulak veren yok.Herkes kendine müslüman ama mümin olan yok.



Vekilin aslı olanı unutması kadar acı bir durum yok.Merkez seçer halka gönderir.Ä°ÅŸte adayın der ve ister ver ister verme.Ama asıl olan deÄŸil vekil seçiyor yine.Asıl kim?



Seçilir vekil olur gider Ankara'ya ya sonra bir gecede karar alınır süper emeklilik kendilerine getirirler ve yetmez maaÅŸlar artar.Ya asıllar ne eder kimin umrunda.



Asıl emeklidir,iÅŸçidir,öÄŸretmendir,memurdur,hemÅŸiredir,esnaftır.Ama sadece laftadır.Emekli bin lira maaÅŸ alır beÅŸyüz kira verir yüz elli su ,elektrk,doÄŸalgaz..Çocukta okutuyorsa ,dersanesi harçlığı vb...Gel sen vekil aslını bir geçindirsene.Ay sonunu nasıl getiriyor bir baksana...



Sayın reisimiz yıllar önce 2001 yılında ''Çay bir lira olması gerekirdi'' cümlesi hala unutulmadı ve ''Allahın verdiÄŸi nimete kota mı olur'' cümlesini hala bu Rize'li unutmadı.Yıl 2015 ve 14 sene geçmiÅŸ çay hala 1,35 kuruÅŸ.



Rize'li malına sahip çıkar ve her dönem Rize'li hemÅŸerisi olan Cumhuru , birinci çıkarmış ve desteklemiÅŸtir.Rize'li iÅŸ adamlarımız , brokratlarımız sizler hemÅŸehrilerinize ne verdiniz sadece ceza.Yanlış yapılaÅŸma , geliÅŸmeme , iÅŸsizlik.Aslınız sizi unutmazken siz hep unuttunuz.Åžimdi seçim var vaadler baÅŸlar.HerÅŸey konuÅŸulur ama sadece orada kalır.Nasıl ki Rize'nin önündeki çin seddini çözemeyenler , asıllarını havasız , pasmal görüntüyle bıraktınız.



Vatandaşın durumu



VatandaÅŸ ne yapacağını ÅŸaşırmışunutlar ile yaÅŸamaya devam ediyor.Cehaletinden ödün vermeyen vatandaÅŸlar yapılanıda görmek istemiyor. On yıl içinde onlar güzel iÅŸler yapılırken ve ülkenin her bir yanı ÅŸantiye olmuÅŸken hala inadına vamiçkini diyor.



EEE vatandaÅŸ ne etsin eÄŸitim yok , araÅŸtırmak yok,oturduÄŸu yerden sallamak çok,tembellik çok say babam say.



Esnafın kredi borcunu , vatandaşın kart borcunu , gezi parkı olayında konu aÄŸaçken , santrel ve havalimanı ,köprü gibi olaylara baÄŸlamak çok .



Anlaşılan bu iÅŸler çok su kaldırır.Ne vatandaÅŸ haklı ne hükümet haklı.



--Peki haklı olan kim?

Bu yazi toplam 2820 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler