Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Siz Kimsiniz , Vatanınız neresi?

CEMALETTÄ°N SAK
Canım Ülkemde yaşayan Türk görünen Ülkesi belli olmayan insanlar
20.12.2016 / 00:00


Soruyorum inadına muhalefetlik yapanlara?



-Ä°ktidar  sizin söyleminizle kötü yolda ise bu ülkede oynanan yabancı oyunlar olur mu?



-Bu kadar terör sorunu olur mu?



Cevaplayın hadi.Kendinizce birÅŸeyler mırıldanıyorsunuz sanırım ama boÅŸ.Aklı selim bir insan bu gözle baktığında bile Ak Parti iktidarının ülke menfaatine uÄŸraÅŸtığını görür.



Ä°stisnalar yok mu var ve olacak.Bir elin tüm parmakları aynı boyda olmadığı gibi görevini kendi nemfaatine kullanan Ak partili de var.Olmaması lazım ama var.



15 yıllık Ak Parti döneminde kendi menfaatine dokunulduÄŸunda bağıran , kötüleyen kızdığından doÄŸru yapmadığını bile bile baÅŸka partilere oy verenler bile var.



Buna örnek 1 kasım seçimleridir.Zayıf olan bölgelerde oy paylaşımları yapılmadı mı?



HDP+CHP paslaÅŸmadımı ? iyi salladık diye kendileri konuÅŸtular öyle deÄŸil mi?



Åžimdi ise yine bir olmuÅŸlar saldırıyorlar.Saldırın bakalım.Bu ülke geçmiÅŸinde helal süt içmiÅŸ insanlar ile dolu.Destansı 600 küsür yıl hüküm sürmüÅŸ , kimseye yanlışlık etmemiÅŸ bir geçmiÅŸ var.







Ülke de oy almamak için elinden geleni yapan bir siyasi lider .Ne yapmaya çalışıyor CHP liler bile anlamıyor ama sıf sol dan çıkmamak için biat etmiÅŸ destek veriyorlar.ÇoÄŸuda kendine akademisyen demiÅŸ normal vatandaÅŸa üsten bakmış , Din düÅŸmanlığı yapmış kiÅŸiler..Yorum açık en çok ta özgürlüklerden bahsediyorlar.



Yahu arkadaÅŸ neyin peÅŸindesiniz bilmem ama daha ne kadar özgür olacaksınız.Her türlü hakaret sizde , terör sizde , taÅŸ , molotof sizde ..Diktatörlük var bide diyorsunuz el insaf ya.DediÄŸiniz olsa hanginiz hayatta kalır ki.Gıkınız çıkmazdı sizin.





Sizin çok iyi sevdiklerinizin adamlıkları bu.



Kendi ülkesinde yaptıkları düpedüz ortada deÄŸil mi?



Hedef 2023...



Sizler nekadar uÄŸraÅŸsanızda bu milleti kandıramayacaksız.Devir deÄŸiÅŸti.VatandaÅŸ o radyodan darbe dönemini çoktaaan geçirdi.Åžimdi siz düÅŸünün.Ülkesi milyonlarca müslümana bir ümit olmuÅŸ bir ülke.Adını tarihe kazımış bir isim liderliÄŸinde gidiyor.



Mevlam ömür verirse Türkiye büyük bir devlet olup tüm insanlığa insanlığı öÄŸretecek bir duruma gelecektir.



Yeter ki biz içimizde FETÖ gibi unsurları yok edip adalete teslim edelim.Binlerce FETÖ okullarında çalışan yapılanlardan habersiz iÅŸine bakan o insan grubu.Siz siz olun Devlete ve Millete yapılan bu 15 temmuz kalleÅŸliÄŸine bu ülkenin insanına yakışır bir biçimde bedelini ödeyin.FETÖ ve tayfasını içini dışını siz daha iyi bilirsiniz.



Vefalı olun.Bu millete, sizin yaptığınız kalleÅŸliÄŸi düÅŸmanı bile yapmamıştır.



Bu milleti aptal yerine koyup parasını çaldınız.Gençlerini kandırdınız.Åžimdi ise iÅŸsiz bıraktınız üstüne hain damgasını vurdunuz.Dışarda olupta bildiklerinizi güvenlik güçlerine bildirin.



Bizim baÅŸka ülkemiz yok.



Allah bu millete bir daha hainlik edenlere gün yüzü göstermesin.

Etiketler: hainler terör
Bu yazi toplam 2116 defa okundu
Yazarın Diğer Yazıları
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler